Update 13 aprilie

Conform unor informatii recente, versiunea Mini pentru Galaxy S9 va fi destinata clientilor din China, unde produsele ieftine sunt cel mai solicitate.

Interesant este faptul ca, pe langa reducerea de pret, telefonul va veni si cu o modificare de design. Astfel, acest smartphone va avea pe spate camera foto duala amplasata vertical pe partea stanga, exact ca iPhone X, scriu cei de la Phone Arena.

In rest, specificatiile pentru telefon sunt la fel ca la Galaxy S9, iar dimensiunile sunt de asemenea identice. Practic, nu putem vorbi de o versiune Mini pentru Galaxy S9, ci pentru S9+, avand in vedere ca telefonul va avea camera foto duala.

Telefonul a fost inregistrat sub numele de cod SM-G8850. Va fi disponibil in varianta cu 4GB de RAM si cu 6GB de RAM si va avea o baterie de 3.000 mAh.


Potrivit celor de la Phone Arena, Samsung va lansa in curand Galaxy S9 mini, versiunea mai ieftina a varfului de gama Galaxy S9.

Modelul a fost deja inregistrat cu numarul SM-G8750 si a fost testat pe Geekbench. Telefonul va avea procesor octa-core Snapdragon 660, aproape 4GB de RAM si sistem Android Oreo preinstalat.

Ecranul va fi de 5 inci, cu aspect de imagine 18,5:9 si display edge-to-edge. Bateria ar putea avea in jur de 2.500-2.750 mAh.

Ultima versiune mini a unui flagship a fost Galaxy S5 mini, care a fost lansat la 3 luni dupa varful de gama. Daca aceasta regula se respecta si acum, inseamna ca vom vedea modelul Galaxy S9 mini prin iunie sau iulie.

Ramane insa de vazut daca modelul care a primit acest numar de inregistrare va fi cu adevarat o versiune mini, sau un nou model Galaxy, fara legatura cu S9.