Huawei Consumer Business Group anunta lansarea modelului Huawei Mate 10 Lite. Noul model reprezinta si o premiera pentru companie: un sistem dual-camera nu doar pentru camera principala, ci si pentru camera frontala.

Primul display Huawei FullView

Huawei Mate 10 Lite este primul dispozitiv din gama lite care integreaza un display cu noua tehnologie Huawei FullView. Acesta are un ecran de 5,9 inci, de o calitate superioara, iar ecranul impresioneaza datorita raportului ecran-carcasa de 83%, cu aspect de imagine 18:9.

Astfel, noul Mate 10 Lite asigura o experienta de vizualizare de tip panorama, iar imaginile pastreaza detaliile clare, culori vii si luminoase.

Premiera marca Huawei: sistem dual-camera integrat si in camera frontala

Odata cu lansarea modelului Huawei P9, sistemul dual-camera a reinventat fotografiile realizate cu smartphone-ul, stabilind un nou standard in industrie.

Fiind dotat cu camere foto avand doua obiective atat in cea principala cat si in cea secundara, Huawei Mate 10 Lite ofera experiente de fotografiere uimitoare, indiferent de subiect si setare.

Sistemul dual-camera frontal de 13MP, respectiv 2MP,  duce fotografia de tip Portret la nivelul urmator, datorita optiunii Flash Selfie Toning.

Cu ajutorul acesteia, se pot obtine fotografii cu un grad mai mare de luminozitate si o calitate superioara, de tipul celei obtinute intr-un studio profesionist. Camera principala combina un obiectiv de 16MP cu unul de 2MP.

Un design simetric

Designul elegant al noului Huawei Mate 10 Lite incepe cu ecranul FullView impresionant, care se strecoara fara grija in marginile netede, curbate ale corpului unibody fabricat din materiale premium.

Fiecare componenta – camerele foto, senzorul de amprenta, mufa USB, senzorii si blitzul - este amplasata cu meticulozitate, pe fata si pe spate, oferind astfel un design pe cat de frumos pe atat de intuitiv.

Cu un procesor Kirin 659 octa-core, 4GB memorie RAM si 64GB memorie interna, Huawei Mate 10 Lite este capabil de multitasking in mai multe aplicatii, in timp ce reda continutul de pe telefon.

Design-ul UX (User Experience Design) este integrat odata cu interfata EMUI ce are la baza varianta Android 7. Aceste caracteristici sunt menite sa asigure o experienta desavarsita si fara cusur prin utilizarea algoritmului de Machine Learning, care optimizeaza performanta pe baza comportamentului de utilizare al posesorului.

In ceea ce priveste durata de utilizare, bateria de 3340 mAh le garanteaza posesorilor ca nu vor trebui sa isi incarce telefonul pe parcursul unei zile in afara casei.

In plus, senzorul de amprenta inteligent utilizeaza Machine Learning pentru ca deblocarea sa devina mai precisa si mai sigura cu fiecare utilizare.

Huawei Mate 10 Lite integreaza, deasemenea, sistemul audio Histen, care ofera experiente audio extraordinare pentru jocuri si clipuri video captivante.

Huawei Mate 10 Lite va fi disponibil in Romania incepand cu luna noiembrie si va avea un pret estimativ de 369 Euro.