Telefoanele care sunt un upgrade important al seriei Q6 au camera foto mai buna, dotata cu algoritmi de Inteligenta Artificiala, senzor de amprenta si certificare IP68 pentru rezistenta la apa.

LG Q7, Q7+ si Q7alfa au ecran de 5,5 inci FullVision, cu rezolutie FHD+ si aspect de imagine 18:9.

Modelul standard, LG Q7, are 3GB de RAM, 32GB spatiu de stocare, care se poate extinde pana la 2TB cu un card de memorie. Camera principala are 13MP, iar cea frontala 5MP, scriu cei de la Phone Arena.

De asemenea, camera de selfie are Mod Portret pentru efectul bokeh si lentile Super Wide Angle.

Versiunea mai mare, LG Q7+ are 4GB de RAM, 64GB spatiu de stocare, o camera principala de 16MP si una frontala de 8MP sau 5MP.

Modelul Q7alfa vine cu 3GB de RAM, 32GB memorie interna, 13MP la camera foto principala si 5MP pentru camera frontala.

Toate cele trei modele de smartphone au o baterie de 3.000 mAh si au sistemul de operare Android 8.0 Oreo. Procesorul este octa-core de 1,5GHz, respectiv 1,8GHz.

In plus fata de alte modele mid-range de la LG, acestea vor fi dotate cu algoritmi de Inteligenta Artificiala, prin optiunea QLens, disponibila pana acum numai la telefoanele premium. QLens asigura recunoasterea imaginilor.

Telefoanele sunt dipsonibile in mai multe culori: Aurora Black, Moroccan Blue, Lavander Violet.

Toate cele trei modele vor fi disponibile in Europa de la inceputul lunii viitoare, urmand ca ulterior sa fie lansate si in Asia si America. Pretul nu a fost deocamdata anuntat.