Update 27 aprilie

Nu avem nicio dovada ca modelul din imagine este cu adevarat noul produs Apple, dar imaginile sunt interesante, pentru ca ele confirma cateva zvonuri despre specificatiile acestui iPhone.

Vedem astfel carcasa din sticla, care poate asigura incarcare wireless. In rest, telefonul seamana foarte bine cu actualul iPhone SE: ecran de 4 inci, Touch ID, margini in partea de sus si de jos a ecranului.

Modelul din imagine are in continuare mufa jack pentru casti, desi, conform unor informatii, aceasta specificatie va fi eliminata. Pana cand sursa acestor imagini va fi confirmata, cei de la MacRumors ne sfatuiesc sa nu ne bazam pe aceasta inregistrare.


Au aparut noi detalii despre noua versiune iPhone SE, care ar putea fi prezentat chiar luna viitoare, scriu cei de la GSm Arena.

Telefonul va avea procesor A10 Fusion, care se regaseste si pe iPhone 7 si 7 Plus. Un upgrade important, avand in vedere ca vechiul iPhone SE avea un procesor mai slab, A9 SoC. Noul procesor este cu pana la 40% mai rapid decat A9.

Desi dimensiunile vor fi aproape la fel cu al primei versiuni SE, modelul din acest an va avea un aspect mai modern si nu va mai avea mufa jack pentru casti.

iPhone SE 2 va avea senzor Touch ID, nu va avea ecran decupat si nici sistem Face ID. Memoria RAM va fi de 2GB, cu 32 sau 128GB memorie interna si ecran de 4,2 inci.

Alte modificari fata de vechiul model ar putea fi carcasa din sticla a telefonului, care va putea oferi si incarcare wireless. Aceste informatii nu sunt insa sigure.

Oricum, expertii se asteapta ca telefonul sa fie un upgrade minor la originalul iPhone SE.

Informatiile vin de la publicatia japoneza Mac Otakara, care citeaza producatori de accesorii pentru iPhone.