Potrivit celor de la Phone Arena, care citează publicații coreene, sistemul de cameră triplă de la Galaxy S10 va fi foarte bun.

Astfel, vom vedea o cameră principală wide-angle de 12MP, una super wide-angle de 16MP și o cameră telephoto de 13MP, care va asigura un zoom optic de cel puțin 3x.

Camera triplă se va regăsi pe modelele flasghip Galaxy S10 și S10+, în timp ce versiunea mai ieftină, S10 Lite, va avea cameră duală.

Conform celor mai recente zvonuri apărute în presa asiatică, nu doar seria Galaxy S va beneficia de cameră triplă, ci și seria A, care include telefoane mid-range.

Interesant este că noile modele din seria A vor fi anunțate primele, în decembrie 2018 sau ianuarie 2019, deci cu mult înaintea modelelor vârf de gamă.

Seria A va avea însă un sistem diferit de cameră triplă: cameră principală de 32MP, una secundară de 8MP și a treia de 5MP.

Anul viitor vom asista la multe lansări de telefoane cu cameră foto triplă. LG V40 va fi unul dintre acestea, la fel și noile modele de iPhone din 2019.

Totodată, am putea vedea și lansarea primului smartphone cu sistem de cinci camere foto.