Producatorul japonez va lansa in scurt timp trei tipuri de smartphone mid-range. Este vorba de noile modele ale deja cunoscutelor telefoane XA1, XA1 Ultra si L1, lansate anul trecut.

Noul Xperia XA2 va avea ecran de 5,2 inci, cu rezolutie 1080p, procesor Snapdragon 630, 3GB de RAM si 32GB spatiu de stocare.

Camera foto principala va avea o rezolutie foarte mare, de 21MP, va putea filma video 4K, iar camera frontala va fi de 8MP, scrie GSM Arena.

Versiunea mai mare a modelului, Xperia XA2 Ultra, va avea ecran de 6 inci si camera frontala duala, de 16MP. Memoria RAM va fi de 4GB, cu 64GB spatiu de stocare, care se poate mari prin folosirea unui card microSD. Ambele telefoane vor functiona cu sistemul de operare Android Oreo.

Daca primele doua telefoane vor surprinde placut, noul Xperia L2 ar putea sa dezamageasca fanii brandului, mai ales din cauza sistemului de operare, care va fi Android Nougat. Ecranul va fi de 5,2 inci, cu rezolutie 720p.

Toate modelele mid-range care vor fi lansate anul acesta vor avea un design asemanator, clasic pentru Sony. Asta inseamna ca numai modelele flagship se vor bucura de o schimbare de aspect, cu ecran fara margini si display 18:9.