In urma cu cateva zile au aparut primele informatii despre HTC One M10, urmatorul flagship al companiei din Taiwan, asta dupa ce HTC a reusit sa previna orice scurgere de informatii.

Daca pana acum singura informatie  era ca telefonul va avea un design similar cu One A9, acum au aparut toate specificatiile telefonului!

One M10 va veni cu un ecran de 5.1 inch QHD AMOLED. Procesorul va fi Qualcomm Snapdragon 820 si 4GB de RAM si 32GB spatiu de stocare. Telefonul va veni si cu slot pentru card microSD.

HTC a facut din nou modificari in ceea ce priveste camera dupa ce predecesorul acestui telefon a primit multe critici. Astfel, One M10 va veni cu o camera de 12MP UltraPixel cu laser autofocus si stabilizator optic de imagine. De asemenea, si camera frontala va avea stabilizator optic.

Spre deosebire de precedentele telefoane din seria One M, M10 nu va avea speakere stereo frontale. Totusi, un scaner de amprenta va fi plasa pe butonul de Home.

HTC One M10 va veni cu Android 6.0.1. Marshmallow cu HTC Sense 8. Telefonul nu va fi lansat in luna februarie la MWC, urmand sa fie un eveniment doar pentru prezentarea telefonului in primavara.