Compania coreeana nu pare deloc pesimista dupa esecul modelului Galaxy Note 7. Dimpotriva. Isi pune toate sperantele in Galaxy S8 si isi propune ca in 2017 sa vanda cel putin 60 de milioane de bucati, scrie Android Authority.

Cifra este uriasa, avand in vedere ca modelele anterioare s-au vandut in doar 45 de milioane de exemplare (Galaxy S6), respectiv 48 de milioane de exemplare (Galaxy S7).

Avand in vedere planul ambitios al Samsung pentru noul telefon, este posibil ca acesta sa vina cu inovatii deoasebite, care il vor face foarte atractiv.

Totusi, Samsung va trebui sa faca fata concurentei puternice pe care o reprezinta brandurile chinezesti, in special pe pietele din Asia. De asemenea, telefonul OnePlus 3T este un rival periculos pentru Galaxy S8, spun specialistii. Acesta ofera un raport mult mai bun calitate-pret.

Galaxy S8 va incepe sa fie produs in luna martie, iar vanzarile vor incepe de la jumatatea lunii aprilie.

Chiar daca tinta de 60 de milioane de exemplare suna foarte ambitios, Samsung a demonstrat ca deseori rezerva surprize deosebite si poate chiar sa depaseasca cifra pe care si-a propus-o.