Samsung Electronics a anunțat astăzi disponibilitatea în magazine a celui mai nou smartphone premium, Galaxy Note 9.

Noul smartphone oferă o baterie de 4.000mAh care ține o zi întreagă, două versiuni de stocare internă (128Gb și 512 Gb), un procesor de ultimă oră cu arhitectură pe 10nm, ce poate susține viteza maximă de procesare disponibilă pe piață, dar și un S Pen cu conectivitate și cea mai inteligentă cameră Samsung de până acum.

Noul Galaxy Note 9 are cea mai mare baterie folosită vreodată într-un flagship Galaxy și permite utilizarea telefonului o zi întreagă pentru a vorbi, a scrie, a juca jocuri și a viziona filme de dimineață până seara.

De asemenea, având două opțiuni de stocare internă - 128GB sau 512GB, dar și capacitatea de a introduce o cartelă microSD de până la 512Gb, smartphone-ul oferă suficient spațiu de stocare pentru fotografiile, videoclipurile și aplicațiile preferate.

Smartphone-ul vine cu un nou S Pen, ce oferă un mod complet nou de utilizare, cu ajutorul tehnologiei Bluetooth Low-Energy (BLE). Cu un singur click, acum este posibil să realizezi selfie-uri și imagini de grup, să prezinți proiecte, să pui pauză sau să dai play unui video și multe altele.

În plus, camera Galaxy Note 9 este cea mai inteligentă cameră Samsung de până acum și se bazează pe tehnologiile de vârf ale camerelor Samsung, cu noi capabilități care facilitează obținerea unei imagini perfecte.

Aceasta dispune de o tehnologie avansată de reducere a zgomotului din imagine și o lentilă Dual Aperture, care se adaptează la lumină la fel ca ochiul uman. Indiferent de condițiile de iluminare, camera Galaxy Note 9 oferă o imagine clară.

Display-ul Super AMOLED de 6,4 inch oferă o experiență multimedia spectaculoasă. Infinity Display-ul lui Galaxy Note 9 este completat de difuzoarele stereo produse de AKG și au capacitatea de a furniza sunet imersiv Dolby Atmos® pentru o experiență extraordinară.

Galaxy Note 9 oferă de asemenea o experiență asemănătoare PC-ului, prin Samsung DeX. Utilizatorii pot lucra la prezentări, pot edita fotografii și pot urmări emisiunile preferate, toate cu ajutorul telefonului lor.

Atunci când este conectat la un monitor, Galaxy Note9 poate să ruleze un desktop virtualizat și chiar să servească ca un al doilea ecran complet funcțional.

Galaxy Note 9 este disponibil de astăzi în România în culorile Midnight Black, Lavender Purple și Ocean Blue cu un S Pen galben.

Telefonul costă aproape 5.900 lei pentru versiunea cu 512GB și aproximativ 4.700 lei pentru varianta cu doar 128GB memorie internă.