Xiaomi va lansa anul viitorul un nou flagship, care se va numi probabil Xiaomi Mi 7. Au aparut deja informatii neconfirmate despre acest smartphone, care se anunta cu adevarat deosebit, scriu cei de la Phone Arena.

In primul rand, telefonul va avea ecran edge-to-edge, similar modelelor Mi Mix. Partea din spate va fi din sticla, iar telefonul va avea si incarcare wireless. Totodata, camera frontala va fi amplasata mai inspirat, diferit de solutia aleasa pentru Mi Mix si Mi Mix 2.

Cea mai importanta imbunatatire va fi insa ecranul. Xiaomi Mi 7 va avea ecran AMOLED produs de Samsung, de 6 inch, cu display 18:9. O schimbare care va fi cu siguranta apreciata, avand in vedere ca Mi 6 are ecran de 5,2 inch, cu aspect de imagine 16:9.

Merita amintit ca Xiaomi si Samsung au semnat in luna iulie un parteneriat pentru ecranele OLED.

Daca ecranul va fi cu adevarat de acest fel, atunci senzorul de amprenta va trebui amplasat pe spatele telefonului.

Din punct de vedere al performantei, Xiaomi Mi 7 va avea procesor Qualcomm Snapdragon 845, memorie de 6GB de RAM si o baterie de 3.350 mAh.

Camera principala va fi duala, de 16MP, iar una dintre lentile va avea deschidere f/1.7.

Noul smartphone va costa aproximativ 400 de dolari in China, dar in afara tarii pretul va fi probabil mult mai mare, din cauza taxelor impuse.

Telefonul va fi lansat in martie sau aprilie 2018.