Noul telefon HTC U11 EYEs este conceput pentru a realiza cele mai frumoase poze selfie. Are camera frontala duala si optiunea beauty mode, care infrumuseteaza trasaturile chipului.

Cele doua camere frontale de cate 5MP au si mod bokeh, prin care este modificat focusul imaginii, astfel incat chipul sa iasa in evidenta de pe fundal, ca la pozele profesioniste.

Cand este activat beauty mode, utilizatorul poate alege diferite modificari ale pozei, care sunt realizate automat, fara sa fie nevoie de o editare ulterioara.

Chipul devine mai luminos, eventualele pete sau cosuri sunt sterse, iar trasaturile sunt putin modificate. Ochii sunt mariti, iar figura pare ceva mai slaba.

Telefonul are si o camera frontala de 12MP, senzor de amprenta pe spate si face unlock, care poate deosebi chipul utilizatorului de o poza cu acesta.

HTC U11 EYEs are ecran de 6 inci, display Full HD, procesor Snapdragon 652, 64GB memorie interna, Egde Sense si o baterie foarte buna, de 3.930 mAh, care rezista pana la 28 de ore de convorbire sau 18 zile in standby.

Pretul pentru acest smarphone porneste de la 500 de dolari, scrie Android Authority.