Anul 2018 a fost un an generos pentru cei care caută să își schimbe smartphone-ul. 

Marii producători de telefoane inteligente s-au întrecut în oferte și modele spectaculoase, care au venit cu multe îmbunătățiri. Ne uităm peste ele și îți arătăm topul celor mai bune telefoane pe care le poți cumpăra în acest final de an, mai ales ca aceste ultime săptămâni din 2018 vin de obicei și cu reduceri și oferte semnificative.

1. Apple iPhone XS și XS Max

Aceste două modele vin cu performanțe mai bune, o cameră extraordinară, un ecran OLED impresionant și un sistem avansat de Face ID. Sunt extrem de bune pentru video, însă vin la un preț pe măsură. De asemenea, și reparațiile care pot fi necesare în timp costă destul de mult, bateria nu ține două zile, ca la alte modele, iar upgrade-urile nu sunt deloc ieftine.

2. Samsung Galaxy Note 9

Un ecran uriaș și spectaculos, care are în spate un procesor puternic. Așa putem descrie Galaxy Note 9, un telefon extraordinar pentru productivitate, care este dotat cu o baterie durabilă, o cameră performantă și un S Pen foarte bine calibrat. Prețul poate fi descurajant, iar dimensiunile sale ar putea fi cam mari pentru un utilizator obișnuit cu telefoanele care nu se apropie de mărimile unei tablete.

3. Google Pixel 3 XL

Să începem cu lucrurile pozitive ale acestui telefon. Ecranul OLED este mult îmbunătățit față de ultimul model, experiența de utilizare este impecabilă, camera e excelentă, iar bateria poate fi reîncărcată wireless. Din păcate nu filmează în format 4K, iar „bretonul” este un pic cam mare.

4. LG V40 ThinQ

Iată un model care arată bine, are un ecran decent, oferă posibilitatea de a veni cu un card extern de stocare, se poate încărca wireless și filmează în format HDR. Din nefericire, bateria nu este printre cele mai bune de pe piață, iar calitatea fotografiilor lasă de dorit în comparație cu alte modele din gama sa de preț.

5. Apple iPhone XR

Reprezintă cel mai bun raport preț/calitate de care te poți bucura în momentul de față la un iPhone. Camera foto este extraordinară, face video-uri de calitate și are în spate ecosistemul Apple care face ca experiența de utilizare să fie fără cusur. La minusuri putem spune ca îi lipsește o a doua cameră pe spate, ecranul LCD nu este tocmai cel mai bun de pe piață și nu vine cu încărcător rapid.

6. Google Pixel 3

Revenim la telefoanele Google, iar acest model ne impresionează cu ecranul său OLED, o cameră bună și posibilitatea de a încărca telefonul wireless. Față de modelul XL, vine cu mai puține performanțe, însă prețul este o idee mai bun.

7. Samsung Galaxy S9 și S9+

Pentru cei care caută un telefon sexy, Galaxy S9 poate fi răspunsul perfect. Ecranul AMOLED este extrem de bun, camera face imagini impecabile, iar telefonul vine cu posibilitatea de extindere a capacității de stocare. De asemenea, prețul este bun pentru un astfel de model. Ca minusuri, bateria e mediocră, iar experiența de utilizare nu este dintre cele mai bune.

8. Razer Phone 2

Are un display unic de 120 Hz, un ecran extrem de luminos, boxe foarte performante și un chip de 8GB RAM. Bateria puternică, posibilitatea de încărcare wireless și camera foto de calitate fac din acest model o alegere care poate fi extraordinară. Ca minus avem o singură observație: design-ul nu este dntre cele mai reușite.

9. HTC U12+

HTC a făcut un telefon cu stil de această dată, cu performanțe bune, o cameră puternică și boxe BoomSound fără egal. Nu are însă încărcare wireless, iar interfața pare puțin învechită.

10. LG G7 ThinQ

Dispune de o cameră duală unică, ce oferă un unghi mai larg de fotografiere, display-ul este extrem de luminos, iar boxele sunt impresionante. Dincolo de design-ul reușit, acest telefon nu prea a reușit să atragă atenția prin interfața sa, iar durata de viață a bateriei nu e extraordinară.
 

Share articol: