Fiecare din voi ati instalat macar o data o aplicatie pentru ca era amuzanta sau ciudata. Noi am facut un top cu aceste aplicatii gratuite si iti propunem sa le incerci pe urmatoarele 5:


5. Bubble Wrap

Multi dintre noi suntem innebuniti dupa spartul bulelor in care vin ambalate de exemplu produselor electronice. Aceasta aplicatie ne promite sa retraim aceasta bucurie fara sa ne facem griji ca bulele se vor epuiza vreodata.

Chiar daca exista zeci de aplicatii de acest gen, toate te fac sa urmaresti un singur lucru: spargerea cator mai multe bule in cat mai putin timp. Adaptata la timpurile noastre, Bubble Wrap iti ofera diverse moduri sau culori, ba mai mult, iti poti face propriul background animat cu aceasta aplicatie.

Astfel de aplicatii gasesti si in App Store si  Windows Pone Store.


4. Face Swap

O alta aplicatia care ne-a starnit entuziasmul este Face Swap, cu care poti sa te distrezi ore intregi impreuna cu prietenii tai.

Nu iti solicita aptitudini dezvoltate in materie de editare foto. Aplicatia este atat de inteligenta incat iti modifica singura imaginea pana la cel mai mic detaliu, pastrandu-ti tie doar sarcina de a rade cu partenerul de fotografie dupa ce iti arati produsul finit.

Daca ati ras copios, puteti incarca imaginea pe principalele retele de socializare sau in cloud, pentru a o pastra mai multa vreme.

Aplicatii de tipul Face Swap se gasesc in toate cele 3 magazine de aplicatii (Google Play, App Store si Windows Phone Store) si este libera la descarcare.


3. Sleep Talk Recorder

Nu avem de ce sa ne ascundem. Fiecare om mai vorbeste in somn dupa o zi nervoasa sau intr-o perioada in care e preocupat in mod special de o problema. Acest lucru poate fi transformat in ziua urmatoare intr-un subiect de discutie amuzament cu familia sau prietenii de la serviciu sau de la scoala.

Sleep Talk Recorder iti detecteaza vocea in timpul somnului si incepe iti inregistreze discursul nocturn. Dimineata cand te trezesti, aplicatia iti arata cand ai vorbit iar tu doar trebuie sa derulezi cursorul pana acolo si sa apesi Play.

Aplicatia este foarte populara in randul utilizatorilor de iOS, fiind printre cele mai descarcate din Marea Britanie. Dezvoltatorii au lansat-o si pentru Google Play, unde o gasiti, de asemenea, gratuit. Windows Phone Store are doar o aplicatie de acest gen, dar nu de la acelasi dezvoltator.


2. Voice Changer 

Ai chef de farse sau vrei sa iti impresionezi prietenii cu „noua” ta voce? Bineinteles ca cineva s-a gandit si la acest lucru. Desi sunt multe programe de schimbat vocea in magazinele de aplicatii, exista cateva care se remarca: Voice Changer Plus in App Store, Best Voice Changer in Google Play si Voice Changer in Windows Phone Store. 

Desi difera aplicatiile de la un magazin la altul, toate contin zeci de moduri in care iti poti schimba vocea, ba chiar pot sa ofere si un zgomot de fundal. Voice Changer te poate tine cateva minute bune lipit de telefonul tau inteligent, deoarece fiecare noua voce a ta va fi unica.


1. 8Fact

Stiai ca stranutul tau iese pe gura cu peste 160 km/h? Nici noi. De aceea s-a inventat aceasta aplicatie in limba engleza, fcu lucruri ciudate sau amuzante pe care poate nu le cunosteai. Aplicatia provine de la celebrul site www.8fact.com si este optimizata pentru toate cele 3 sisteme de operare astfel incat sa primesti in fiecare zi ciudatenii din toate domeniile.

De asemenea poti urmari si clipuri video la fel de fascinante direct din aplicatie si le poti arata prietenilor pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

O gasiti in Play Store, App Store si Windows Phone Store.