A fost un an spectaculos din punct de vedere al telefoanelor lansate de marii producători. 

Apple, Samsung, Sony, LG, Google și Huawei s-au luptat să impresioneze cu modelele din 2018 și noi spunem că au reușit acest lucru.

Iată cum arată un top video al celor mai tari 10 telefoane lansate în 2018. 


1. Samsung Galaxy Note 9

Pentru cei care au căutat un telefon mare, puternic, rapid, pentru productivitate și entertainment, Note 9 poate fi răspunsul perfect.

Samsung a reușit să aducă în acest model un ecran spectaculos, o baterie mare, funcționalități de top, cameră foto extraordinară și un design premium. Desigur, și prețul este pe măsură. Însă, pentru cei cu un buget mai limitat, Note 8 poate fi oricând o opțiune excelentă.

2. Huawei Mate 20 Pro

Toate calitățile celorlalte modele Huawei s-au adunat într-un singur model, care s-a transformat într-un telefon extrem de vânat de utilizatorii de smartphone-uri. Trei camere pe spate, un procesor nou Kirin și multă inteligență artificială fac ca acest telefon să fie foarte atractiv.

3. Google Pixel 3 XL și Pixel 3

Experiență pură a utilizării Android fără niciun bug vine acum pe acest Google Pixel 3. Dincolo de ecranul elegant și modul extrem de fiabil de utilizare, aceste telefoane dispun și de camere foto de top pentru piața telefoanelor mobile în 2018.

4. iPhone XS Max / XS

iPhone XS Max este cel mai mare și cel mai scump iPhone construit vreodată, dar și cel mai puternic din gama Apple. Pe măsură ce forțează limitele buzunarelor consumatorilor săi, Apple ridică ștacheta în privința performanțelor. iPhone, dincolo de toate aspectele, este un telefon care funcționează impecabil, iar asta se datorează în special ecosistemului Apple.

5. OnePlus 6T


Vine la un preț atrăgător și nici nu face concesii în privința performanțelor. OnePlus continuă să impresioneze cu fiecare lansare, mai ales prin faptul că nu mai poți găsi la prețul plătit pentru acest smartphone, 629 dolari, un alt model cu o configurație de 8GB RAM și 256GB stocare.

6. Huawei P20 Pro

Cu senzori de 68MP pe spate, acest telefon face fotografii fantastice, dar are și o baterie uriașă, de 4000mAh. Rezistent la praf și la apă, este un mobil demn de utilizarea zilnică, în orice fel de condiții.

7. iPhone XR

Iată un model pe care l-am avut și noi în probe și despre care am scris aici. iPhone XR este cu siguranță un telefon performant, destul de mare, construit cu atenție la detalii și mai ieftin decât fratele său, iPhone XS.

8. LG V40 ThinQ

LG a dus mai departe cursa camerelor foto și a lansat acest model cu 3 camere pe spate și două pe față. Boxele sunt extraordinare și performanțele pe măsură. Un mic minus este bateria, cam mică, de numai 3300 mAh.

9. Sony Xperia XZ3

Are un design superb și un display care te invită să urmărești filme pe el. E un telefon puternic, eficient, dar care nu se poate lăuda ca fiind cel mai bun de pe piață la un capitol anume.

10. Samsung Galaxy S9/S9 Plus

Infinity Display de la Samsung este în continuare un mare avantaj al acestui telefon, care are un design aproape de perfecțiune. Ceea ce a ieșit mult în evidență, spre deosebire de toate celelalte telefoane din listă, este antena foarte performantă, un detaliu important pentru cei care locuiesc în zone în care deseori au probleme cu semnalul.

Care dintre ele este modelul tău preferat?

Share articol: