Potrivit Korea Herald, Samsung ar putea folosi tehnologia cu senzor de amprenta in ecran la noul Galaxy Note 9, care va fi lansat anul acesta.

Chiar daca analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities se indoieste ca acest lucru va fi posibil, un raport recent il contrazice. Potrivit documentului, Samsung Display a pregatit trei sau patru solutii pentru integrarea in ecran a senzorului de amprenta. Decizia finala privind varianta aleasa va fi luata luna aceasta.

Integrarea senzorului in ecran va oferi si posibilitatea folositii unei baterii mai mari, iar Samsung spera sa poata realiza asta cu noul Note 9.

Conform unor informatii recente obtinute de Sam Mobile, Galaxy Note 9 ar putea fi lansat oficial mai devreme ca Note 8, adica la inceputul lunii august sau poate chiar in iulie.

Compania testeaza deja doua versiuni, inregistrare sub numerele N960FXXE0ARB7 si N960FXXU0ARC5.

Noul phableat va avea Infinity Display 2.0, cu carcasa din sticla mai rezistenta. Posibil sa vedem un procesor Snapdragon 845 si Exynos 9810 si o memorie de 6GB de RAM combinata cu 128GB spatiu de stocare, scrie Phone Arena.

Camera foto va fi probabil similara cu sistemul de la Galaxy S9+, singura necunoscuta ramanand puterea bateriei.