iPhone 7 ar putea sa vina cu un al doilea speaker! Acest lucru vine dupa multe critici ale utilizatorilor dupa ce s-a aflat ca Apple doreste sa renunte la jack-ul pentru casti la iPhone 7. Compania vrea insa sa imbunatateasca substantial calitatea sunetului pe flagship-ul sau.

Conform analistilor Barclays, Blayne Curtis si Christopher Hemmelgam, Apple va folosi un amplificator produs de Cirrus Logic pentru al doilea speaker ce va fi plasat, cel mai probabil, chiar in locul unde se afla pana acum jack-ul pentru casti.

Raportul mai spune ca iPhone 7 nu va avea dynamic noise cancellation, ci un codec digital, urmand ca dynamic noise cancellation sa fie unul dintre principalele upgrade-uri la iPhone 7s.

O alta informatie este in legatura cu castile. Desi se parea ca iPhone-ul va avea casti care se vor putea conecta prin Bluetooth, pana la urma acestea vor avea cablu care se va putea conecta prin Lighning Port. Acest lucru se intampla deoarece Apple doreste sa-si sprijine propria tehnologie, nu un standard precum Bluetooth.