Bucurestenii nu fac exceptie, iar topul celor mai fotografiate locuri din Capitala, pe Instagram, include Aeroportul International Henri Coanda, Parcul Herastrau si Arena Nationala. Ce imagini surprind insa fotografii profesionisti din Bucuresti in timpul liber? Clubulfoto.com a testat weekend-ul trecut Huawei P9 Lite, unul din cele mai populare modele ale anului 2016, cu care a surprins o serie de imagini artistice din Capitala.

Cu un senzor de imagine SONY IMX214 de 13MP si o apertura de F2.0, Huawei P9 lite s-a dovedit a fi un partener de nadejde in diferite conditii de iluminare, iar imaginile realizate cu acesta impresioneaza prin nivelul ridicat de detalii surprinse.

In plus, cei carora le place fotografia, se vor bucura sa afle ca P9 lite integreaza modul de fotografiere PRO, care permite setarea manuala a expunerii, nivelului ISO si a balansului de alb, astfel ca utilizatorii acestui model pot schimba setarile pentru a surprinde cat mai bine peisajele de toamna sau portretele celor dragi.

Care sunt insa zonele care se preteaza a fi fotografiate? In topul celor de la clubulfoto.com se situeaza: parcurile din Capitala, aleile din Centrul Vechi, dar si targurile de sezon, unde vizitatorii au sansa de a surprinde o atmosfera rustica, altfel greu de gasit in Bucuresti.

Inspira-te si tu din Galeria Foto de mai jos!