Alege modelele cu tehnologie Intel care iti ofera experiente uimitoare.

Acum este momentul sa schimbi PC-ul, de ce sa astepti sistemul potrivit pentru tine cand deja poti alege dintr-o gama variata disponibila pe piata?

Cu o oferta abundenta si diversa in 2016, alegerea celui mai bun laptop pentru nevoile tale este mai usoara ca oricand. Cei care calatoresc mult si vor un laptop usor de transportat vor opta pentru un Ultrabook. Jucatorii inraiti vor alege laptopuri puternice adaptate pentru nevoile lor grafice, in acelasi timp cei care doresc flexibilitate vor fi atrasi de un laptop 2 in 1 cu Intel Inside® - laptop cand ai nevoie, tableta cand doresti.

Laptop Lenovo IdeaPad 100-15

Laptopul are la baza procesoarele Intel® Core din a cincea generatie, drept pentru care inglobeaza un nou standard de performanta si versatilitate, fiind potrivit pentru cel mai aglomerat si rapid stil de viata. Procesoarele Intel® Core i3, i5, si i7 permit un nou val de inovatii cu caracteristici precum: scanarea 3D, control al gesturilor si comenzi vocale. Pentru companii, procesoarele Intel® Core vPro sunt concepute pentru a satisface nevoile de mobilitate si de securitate, avand capacitatea de a se conecta wireless.

Laptop Acer Aspire V5-591G-588D

Pe langa aspectul elegant, laptopul Aspire V5-591G-588D este prevazut cu cea mai recenta generatie de procesoare Intel® Core, pana la 16 GB memorie de sistem si optiuni de unitate HDD sau SSHD. Acer BluelightShield contribuie la reducerea luminii albastre daunatoare, iar tastatura spatioasa, cu iluminare de fundal, este, de asemenea, inclusa pentru un plus de productivitate in medii cu iluminare redusa.

Laptop 2 in 1 ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4010H

ASUS Transformer Book Flip ofera cel mai bun nivel de flexibilitate, fiind echipat cu un ecran ce poate fi rotit si pozitionat in orice unghi, de la zero la 360 de grade si putand fi folosit ca laptop, tableta, sau o combinatie a celor doua. Procesorul puternic Intel® Core i5 permite un nivel ridicat de productivitate in orice aplicatie, in timp ce solutia grafica integrata de inalta performanta iti da posibilitatea sa te bucuri de o experienta video de calitate superioara. Te poti delecta chiar si cu cele mai recente jocuri, ceea ce face din acest sistem solutia perfecta pentru munca, dar si pentru distractie.

Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga 500-14

PC atunci cand ai nevoie de el, tableta atunci cand doresti si nu doar atat. Schimbi rapid intre cele patru moduri – Laptop, Stand, Cort si Tableta. Ecranul se poate roti la 360 de grade in jurul axei, ceea ce inseamna ca poti selecta modul de utilizare in functie de ce alegi sa faci. Cu procesoare Intel® Core, ai parte de experiente noi uimitoare. Bucura-te de o performanta de exceptie si de imagini vibrante pentru a efectua cu usurinta mai multe activitati, de o autonomie uimitoare a bateriei care tine pasul cu tine si de caracteristici de securitate incorporate, pentru a iti mentine datele in siguranta.

Oferta completa o gasesti la eMAG.

Share articol: