Ca fotograf incepator te lovesti tot felul de situatii neasteptate atunci cand vrei sa spui povesti cu ajutorul fotografiilor. Pentru ca ochiul uman inregistreaza imaginile diferit de lentila aparatului de fotografiat, vor exista mereu inadvertente intre ceea ce vrei sa fotografiezi si produsul final. Calitatile unui fotograf vin, cel putin la inceput, intuitiv: ne alegem subiectul, construim compozitia, apasam pe buton. Pare o activitate simpla, dar inseamna mult mai mult. De aceea este important sa iti cultivi calitatile native si sa constientizezi importanta educatiei in directia pe care vrei sa o urmezi in fotografie.

Pentru un fotograf incepator, oferta de camere foto disponibile pe piata este una extrem de bogata, motiv pentru care, de multe ori, oricine se poate simti usor confuz atunci cand vine vorba de a face o alegere. Tocmai de aceea, Canon vine in intampinarea celor pasionati de fotografie cu o oferta conceputa astfel incat sa ii ajute sa ia o decizie.

Promotia Aventuri Epice, Imagini Senzationale pune la dispozitia fotografilor o gama larga de aparate foto, de la mirrorless-uri la DSLR-uri pana la obiective si teleobiective profesionale. Pentru fiecare produs achizitionat in cadrul promotiei, Canon ofera cursuri on-line de fotografie pe platforma fotoshkola.net si abonamente de un an la suita Adobe Creative Cloud Photography. Pentru a primi cadoul este necesara inregistrarea pe site-ul canon.ro/epicimages a produselor cumparate prin completarea formularului de participare in care se include si dovada achizitiei (factura sau bon fiscal).

Avand in vedere ca munca unui fotograf nu se termina niciodata, iar procesul de invatare se intinde pe parcursul intregii vieti, cursurile on-line oferite in promotia Aventuri Epice, Imagini Senzationale vin in intampinarea tuturor celor care vor sa isi extinda bagajul de cunostinte in materie de fotografie. Temele abordate au fost alese astfel incat sa acopere o paleta larga de subiecte pe care orice fotograf le va intalni in experientele sale, fie ca vorbim de fotografie ca hobby sau ca meserie full-time. Astfel, cursurile de pe platforma fotoshkola.net au fost structurate in cinci teme diferite: Canon. Cele mai bune fotografii, Bazele compozitiei, Fotografia de portret, Cum fotografiem copii si Fotografia de calatorie. Fiecare dintre cele 5 cursuri contine lectii aprofundate de fotografie precum si exercitii aplicate.

Pentru fotografii care vor sa treaca la nivelul urmator, Canon ofera suita Adobe Creative Cloud Photography care include Lightroom, Phtoshop, Photoshop Mix, Adobe Voice, Adobe Slate, Adobe Software Training, precum si acces la noi caracteristici si actualizari, imediat ce sunt disponibile.

Mai multe informatii despre promotia Aventuri Epice, Imagini Senzationale, dar si lista completa a produselor selectate puteti gasi la adresa: canon.ro/epicimages.