Sa aiba 8MP, sa surprinda imagini clare in conditii de iluminare scazuta si sa vina cu aplicatii de infrumusetare pre-instalate? Acestea sunt o parte din caracteristicile pe care ti le doresti de la camera frontala a noului tau smartphone?

Daca raspunsul este “Da”, modelul pe care ti-l recomandam in toamna aceasta este noul Huawei nova!

Recent lansat pe piata din România, smartphone-ul impresioneaza nu doar prin performantele camerei frontale, ci si datorita designului premium, carcasei metalice excelent finisate si specificatiilor de top.

Huawei nova exceleaza si la capitolul beneficii in plus, si asta pentru ca acest model vine cu doua aplicatii pre-instalate, Make-up Mode 2.0 si Beauty Mode 3.0, care aplica efecte si filtre cosmetice, pentru o luminozitate mai mare a tenului sau cearcane estompate, insa lista nu se opreste aici.

Si daca timpul pe care il aloci selfie-urilor este unul limitat, Huawei nova se adapteaza ritmului tau. Astfel, cititorul de amprente 3D de ultima generatie, integrat in Huawei nova, iti permite sa faci selfie-uri utilizând o singura mâna. Asta inseamna ca degetul, a carui amprenta o setezi pentru deblocarea telefonului, poate fi folosit si pentru declansarea camerei foto, imediat dupa ce aplicatia de camera este deschisa.

Pentru momentele spontane, in care te opresti sa admiri cel mai frumos apus sau esti inconjurat de toti prietenii tai, camera principala, de 12MP, a smartphone-ului Huawei nova surprinde imagini expresive si, in plus, suporta autofocus-ul rapid, pentru o claritate sporita, indiferent de situatie.

Huawei nova integreaza un puternic procesor Snapdragon 625, o baterie de 3020 mAh, si vine la pachet cu o pereche de casti DTS: XTMoptimized audio, pentru o redare 3D cât mai autentica a sunetului, la fel ca si cea a sistemelor home-theater.

Huawei nova este disponibil in oferta magazinelor online, la un pret de aproximativ 1700 RON.