Telekom continua seria #Netliberare si aduce cea mai tare oferta la Cartela Telekom. Da drumul distractiei pe net și discutiilor lungi cu prietenii, fara grija traficului de date!

Video nelimitat in YouTube, Netflix, HBO GO, Amazon Video, Facebook si Telekom TV, cu Optiunea 5, cu 5 euro credit. Prinde noua oferta la Cartela Telekom cu net cât doresti, la un pret imbatabil. 

Activeaza-ți acum o Cartela Telekom noua si bucura-te de net fara griji. Ai trafic gratuit si nelimitat pentru video in cele mai tari platforme, sa nu ratezi niciun viral, niciun serial si niciun meci al echipei preferate. Si nu ai limita la incarcat video-uri in YouTube sau Facebook, direct de pe telefonul mobil.

Trafic nelimitat in Facebook, Facebook Messenger si WhatsApp

Esti sociabil, ai mereu lucruri de povestit, iti place sa fii la curent cu tot ce se intampla sau esti pur si simplu doar curios? Inca o veste buna pentru tine, pentru ca acum Cartela Telekom vine cu trafic gratuit in aplicatiile de social media de care esti nelipsit – Facebook, Facebook Messenger si WhatsApp, fara a consuma resursele de date incluse.

In plus, la toate optiunile Cartelei Telekom primesti cel mai tentant bonus de net, #GigaDay, de 30 GB lunar, cate 1 GB de net pe zi, ca sa stai pe net oricat doresti. Si beneficiezi in continuare de bonusul #GigaDay atat timp cat reincarci la timp si nu lasi optiunea sa se dezactiveze.

Este dreptul tau sa ai tot netul de care ai nevoie. Adica video nelimitat in YouTube, Netflix, HBO GO, Amazon Video, Facebook si Telekom TV, traffic nelimitat in Facebook, Facebook Messenger si WhatsApp, plus bonusul #GigaDay, la Cartela Telekom, cu doar 5 euro credit.

Mai mult, cu noile oferte la Cartela Telekom, ai nelimitat minute si SMS-uri in retelele Telekom Romania, pana la 2.000 de minute nationale sau internationale in retelele fixe sau SMS-uri nationale si pana la 250 de minute internationale in retelele mobile.

Hai #Netliberare la Cartela Telekom! Afla mai multe pe www.telekom.ro.