E-Boda completeaza gama de tablete de 7” cu modelul Impresspeed E350 Dual Core. Tableta este dotata cu un procesor Rockchip RK3168 Cortex A9 Dual Core de 1.5 GHz, procesor grafic PowerVR SGX540, memorie RAM de 1GB si ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Impresspeed E350 Dual Core este disponibila la pretul recomandat de 399 lei.

„Cu acest model de tableta ne adresam utilizatorilor cu nevoi minime de comunicare si un buget limitat. Am cautat dimensiunea potrivita, astfel incat acestia sa poata transporta si manevra tableta cat mai usor, dar, in acelasi timp, sa le asigure toate functiile de comunicare de baza,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. „Impresspeed E350 Dual Core poate fi ideala ca prima tableta a unui utilizator,” adauga Alexandru Dragoiu.    

Modelul Impresspeed E350 Dual Core vine cu specificatii ce asigura toate nevoile de comunicare ale unui utilizator incepator. Procesorul Dual Core de 1,5 GHz, memoria RAM de 1 GB si sistemul de operare Android 4.2 permit navigarea fluida pe Internet, redarea de clipuri video si accesarea de jocuri si aplicatii. Datorita memoriei interne de 8 GB, extensibila pana la 32 GB prin card microSD sau stick USB, utilizatorii au suficient spatiu de stocare pentru filme, fotografii, jocuri, carti electronice sau documente.  

Dimensiunile reduse ale tabletei asigura maxim de portabilitate, fara a compromite functionalitatatile unui dispozitiv mobil. Ecranul de 7”, cu o rezolutie de 1024x600p, sensibil la atingere in 5 puncte independente, permite editarea comoda si rapida a documentelor sau redactarea de e-mail-uri, fie direct de pe ecranul tabletei, fie prin conectarea unei tastaturi USB. In plus, dimensiunea ecranului faciliteaza afisarea cartilor electronice intr-un format confortabil pentru ochii cititorilor.

Utilizatorii raman conectati in permanenta, fie prin intermediul retelelor Wi-Fi, fie prin modem USB 3G. Astfel, modelul Impresspeed E350 Dual Core ofera accesul la toate functionalitatile de comunicare in miscare, precum aplicatii mobile, retele de socializare, navigare pe site-uri sau initierea de apeluri voce sau video prin intermediul unor aplicatii dedicate ca Skype sau Google Hangouts.  Mai mult, tableta vine cu aplicatia Seenow preinstalata, utilizatorii beneficiind de prima luna de acces gratuit la sectiunile pe baza de abonament. Acestia pot accesa posturi TV, filme si seriale, desene animate, filme romanesti sau documentare direct de pe tableta.

Modelul Impresspeed E350 Dual Core este disponibil pe site-ul www.e-boda.ro si la magazinele partenere la pretul recomandat de 399 lei.