E-Boda lanseaza in premiera programul TAXI Discount destinat companiilor de taximetrie si taximetristilor din Bucuresti. Prin acest program, compania le ofera posibilitatea de a achizitiona de pe site-ul www.e-boda.ro pachete speciale ce contin tableta Izzycomm Z70 si accesorii auto la pretul redus de 549 lei.  

"Dorim sa sustinem companiile de taximetrie si soferii de taxi prin solutii tehnologice care sa-i ajute sa-si desfasoare munca mai usor, oferind in acelasi timp mai multa comoditate si clientilor care apeleaza la serviciile lor,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. „Sunt peste 27.000 de taximetristi in Bucuresti, iar tableta a devenit un accesoriu indispensabil pentru ei. Noi le oferim un model potrivit nevoilor lor de comunicare, impreuna cu o serie de accesorii auto, la un pret special,” adauga Alexandru Dragoiu.

Pachetul TAXI Discount contine o tableta Izzycomm Z70, un suport si un incarcator auto; acesta poate fi comandat de catre orice taximetrist, indiferent de compania de care apartine. Soferii de taxi trebuie sa acceseze aplicatia online disponibila pe site-ul E-Boda, sa isi introduca datele de pe legitimatia de taximetrist, iar programul va genera un cod care va fi trimis pe adresa de e-mail furnizata la inscriere. In momentul in care plaseaza comanda pentru modelul de tableta Izzycomm Z70, acestia trebuie sa introduca codul primit pe e-mail si sa selecteze optiunea TAXI Discount. 

Modelul Izzycomm Z70 ofera functii care raspund nevoilor de comunicare specifice meseriei, asigurand o experienta de utilizare intuitiva. Tableta integreaza un procesor Dual Core de 1.2 GHz ce ruleaza sistemul de operare Android 4.1 si ecran de 7” cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli, sensibil la atingere in 5 puncte. Astfel, soferii vor putea accesa aplicatiile pentru preluarea comenzilor, naviga prin meniul tabletei sau pe paginile web cu usurinta, fara a fi deranjati de efectul de lag. Cu ajutorul sistemului GPS si a aplicatiei Google Maps preinstalate, taximetristii vor putea gasi mai usor adresele necunoscute, avand certitudinea ca vor ajunge pe cel mai scurt traseu la destinatie. Mai mult, in pauze, acestia se pot relaxa urmarind filmele si posturile TV preferate prin intermediul aplicatiei Seenow preinstalate, beneficiind de acces gratuit in prima luna la sectiunile pe baza de abonament. Pentru a asigura manevrabilitatea tabletei, pachetul TAXI Discount contine si un suport pentru fixarea acesteia in parbriz.

Izzycomm Z70 este prima tableta din portofoliul E-Boda cu conectivitate 3G. Astfel, taximetristii vor fi conectati in permanenta la Internet fie prin intermediul datelor mobile, fie prin intermediul retelelor Wi-Fi. Tableta permite conectarea unei cartele SIM, transformandu-se intr-un telefon mobil pentru ca acestia sa poata pastra legatura cu colegii lor din trafic sau cu sediul central, initiind apeluri prin functia GSM; in acelasi timp, pot accesa aplicatia de preluat comenzi sau Google Maps prin Internet. Autonomia bateriei de pana la 5h le asigura o conectare continua, avand apoi posibilitatea incarcarii tabletei direct din masina, folosind incarcatorul auto dedicat.

Pachetul cu tableta Izzycomm Z70, suport si incarcator auto dedicat taximetristilor poate fi comandat pe site-ul www.e-boda.ro la pretul de 549 lei, avand un discount de 110 lei.