Noua tableta convertibila X10 Fusion, cu procesor Quad-Core la 1,4 GHz, ecran HD Super IPS, de 10,1 inch, sunet Stereo si autonomie sporita, este partenerul de incredere la birou si, in acelasi timp, da sartul distractiei. Cu un design elegant, din aluminiu, usor de transportat, tableta convertibila X10 substituie cu usurinta functiile unui notebook. In premiera, Evolio X10 este echipata cu tehnologia audio Stereo X Boost Sound, care reda sunet stereo prin intermediul celor doua difuzoare de 1 W. 

Evolio X10 Fusion este varful gamei de tablete X-treme, si este echipata pentru distractie, oferind imagini si sunet stereo la calitate inalta, si poate suplini cu usurinta rolul unui notebook, editarea de documente de tip Office fiind extrem de facila. Tableta este ideala si pentru sustinerea prezentarilor de afaceri, putandu-se conecta la ecrane mai mari prin HDMI sau prin Wi-Fi Display. Procesorul puternic Quad-Core, de la Rockchip, tactat la 1,4 GHz, alaturi de memoria RAM de 1 GB si cea Flash de 16 GB asigura o configuratie tehnica ce va rula lin orice tip de aplicatii, chiar si dintre cele mai solicitante din punct de vedere grafic.    

Amatorii de disctractie vor fi, de asemenea, foarte atrasi de tableta Evolio X10, gratie calitatilor video si audio ale acesteia. Ecranul tabletei, cu diagonala de 10,1, este HD, de tip Super IPS, avand o rezolutie de 1280x800 pixeli si un format 16:9, ceea ce face tableta ideala pentru vizionarea de filme, vidoclipuri, sau prezentari multimedia. Experienta vizuala este sustinuta si de tehnologia audio Stereo X Boost Sound care garanteaza claritate si calitate sporita sunetului oferit de cele doua difuzoare stereo, de 1W fiecare, amplasate frontal pe tableta.  

 “Noua tableta X10 Fusion, nava amiral Evolio, a fost conceputa pentru a raspunde celor mai exigente nevoi. Am avut in vedere oamenii de afaceri, care au nevoie de un device puternic din punct de vedere tehnic, insa cu un grad de mobilitate si de autonomie foarte ridicat, dar si pe cei care isi doresc o tableta pentru distractie, cu diagonala mare, care poate rula orice imagini HD sau grafica jocurilor de actiune si sunet la cea mai inalta calitate. Toate acestea vin intr-un design elegant, la un raport calitate-pret excelent, transformand tableta X10 Fusion intr-un best-buy al anului”, a spus Liviu Nistoran, Presedintele Evolio. 

Bateria de 6800 mAh ii ofera o autonomie de invidiat si va transforma noua tableta Evolio X10 Fusion in companionul ideal de calatorie. 

Ca toate tabletele gamei X-treme, si X10 este echipata cu soft-ul de Securitate Norton Mobile Security, care protejeaza datele in caz de furt si asigura cea mai inalta protectie antivirus si antimalware existente in piata. In cazul pierderii tabletei, soft-ul Norton Mobile Security permite, prin internet, blocarea si stergerea datelor de pe ea sau declansarea unei alarme.

Elementele de conectivitate ale tabletei Evolio X10 sunt variate, aceasta dispunand de conexiune internet Wi-Fi, 802.11 B/G/N, Bluetooth, Audio Jack de 3,5 mm, porturi mini HDMI si Micro SD. Conexiunea la internet se poate realiza si prin modem extern 3G. 

Evolio X10 dispune de doua camere foto, una pricipala de 2 Mpx si una amplasata frontal pentru a oferi utilizatorului posibilitatea efectuarii de apleluri video prin intermediul platformelor de comunicare online. 

Sistemul de operare a tabletei Evolio X10 este Android 4.2 Jelly Bean ce include aplicatii din suita Google cum ar fi: Gmail, Play Store, Google Maps dar si aplicatii de Social Media ca Facebook si Pinterest.

Tableta Evolio X10 este disponibila in forma Fusion, cu tastatura inclusa, dar si individual la preturi incepand de la 799,90 lei.