Brandul Krüger&Matz a aparut pe piata din Polonia in 2010.

Cele doua tablete, EDGE 1160 si EDGE 1161, similare din punct de vedere al designului, au un ecran generos de 11,6 inch, cu o rezolutie de 920x1080 pixeli, care asigura o calitate deosebita a imaginilor afisate si a filmelor vizionate. Procesorul integrat este insa cel care face diferenta.

EDGE 1160 are un procesor Intel Atom Z3736F, tactat pana la 2,16 GHz, cu 2 GB RAM. EDGE 1161 este insa echipata cu procesor dual-core Intel Core M- 5Y10c, tactat pana la 2 GHz, cu 4 GB RAM, creat pentru a asigura combinatia optima de mobilitate si eficienta. Astfel, tableta Krüger&Matz are o mai mare eficienta in procesarea datelor si o crestere a performantei afisajului grafic.

Ambele procesoare utilizate pentru noile dispozitivele EDGE asigura o si mai buna functionare a Windows 10 Home, cel mai sigur sistem de operare Windows. Utilizatorii Microsoft se vor bucura de o interfata mai prietenoasa, rapida si omogena.

In plus, Windows 10 ofera o varietate de solutii inovatoare, care permit o utilizare personalizata si mai eficienta a dispozitivului. De exemplu, noul browser de pe tabletele EDGE permite navigarea rapida pe Internet, selectarea continutului de interes, adaugarea de comentarii si schimbul usor de informatii cu prietenii. Un mare avantaj este faptul ca Windows 10 este gata instalat pe tableta, asa ca va fi actualizat periodic cu optiuni inovatoare si update-uri de securitate.

Noile dispozitive din seria EDGE se adreseaza celor care folosesc tableta nu numai pentru distractie sau relaxare, ci si pentru munca. Cele doua tablete de la Krüger&Matz au sloturi micro USB si USB 3.0, cititor de carduri micro SD si iesire HDMI mini, care permite conectarea unui modem extern, precum si transfer de imagini de la tableta pe ecranul televizorului. In plus, impreuna cu tastatura, disponibila in oferta Krüger&Matz, gadgetul se poate transforma cu usurinta intr-un birou mobil.

Gadgeturile au o capacitate de stocare de 64 GB si ofera posibilitatea de extindere prin intermediul cardului micro SD, astfel incat utilizatorii isi pot pastra toate fisierele importante. Bateria de 9500 mAh asigura o autonomie sporita: gadgetul poate fi folosit timp de mai multe ore, fara a fi reincarcat. Ambele noutati din seria EDGE sunt echipate cu doua camere: cea din spate are 5 Mpx, iar cea frontala, 2 Mpx.

Share articol: