Samsung aduce in Romania noua tableta GALAXY Tab 3 Kids, dedicata copiilor, care ii va proteja de informatiile neadecvate varstei lor si ii va ajuta sa invete. Gadgetul costa 999 lei, vine cu aplicatii speciale in limba romana si li se adreseaza micutilor cu varsta pana in 7 ani. 

Aplicatia „Fanica si Secretul Legumelor” cuprinde 17 module, continutul fiind focalizat pe importanta legumelor in alimentatie si pe importanta unui stil de viata sanatos. Datorita beneficiilor oferite, aplicatia a obtinut recent premiul european „Cel mai bun continut pentru copii” din Romania, categoria Profesionisti. 

Cu ajutorul acestei aplicatii, copiii vor invata, jucandu-se, despre 26 de legume importante in alimentatie, de ce sunt recomandate pentru a fi consumate zilnic, cum si cand cultivam legumele, cum protejam legumele de daunatori si care sunt acestia, dar si ce mancaruri delicioase putem pregati din legume. 

Toate cele 17 module educationale sunt organizate in jurul educatorului virtual, un personaj de poveste creat pentru a ghida copilul prin materie si a-i mentine atentia. El ofera raspuns fiecarei actiuni din timpul jocului educativ.

Sistemul integrat in jocurile educative permite adaptarea imediata a continutului in functie de varsta copilului, parintii avand astfel la indemana o unealta eficienta de invatare pentru copii. 

Aplicatia educationala „Fanica si Secretul Legumelor” face parte din Seria Prietenii Sanatatii (8 aplicatii), serie dedicata in intregime obiceiurilor sanatoase. 

 

Functia Time Management, aliatul parintilor

Hub-ul de resurse Kid’s Store le ofera copiilor jocuri educationale, divertisment si aplicatii de tip e-book. In plus, tableta le permite parintilor sa selecteze aplicatiile pe care copiii le vor accesa, prin intermediul Application Manager.

Punand accent pe componenta educationala si dezvoltarea copiilor, tableta Samsung GALAXY Tab 3 Kids include si o functie de Time Management, care le permite parintilor sa seteze o perioada specifica de utilizare. Cand timpul setat se incheie, tableta se blocheaza, deblocarea acesteia realizandu-se cu ajutorul unei parole care poate fi reintrodusa de parinte. Aceasta functie ii ajuta pe parinti sa se asigure ca timpul petrecut de copii jucandu-se cu noile device-uri smart este corect echilibrat. 

Samsung GALAXY Tab 3 Kids este echipata cu un procesor dual de 1,2 GHz, memorie de 1GB RAM, camera principala de 3 megapixeli si camera frontala de 1,3 MP. Tableta ofera perfomanta si puterea specifice gamei Samsung GALAXY, oferind o experienta interactiva completa. Cu ajutorul unei carcase speciale pentru copii, GALAXY Tab 3 este usor de manevrat. Carcasa ofera, in plus, si un C Pen, pentru copiii pasionati de desen.