Samsung Electronics. Co., Ltd introduce o noua experienta a Smart TV-urilor cu interfata Smart Hub si telecomanda Samsung Smart Control. Acestea le ofera utilizatorilor un mod mai usor de accesare a continutului preferat, cu ajutorul telecomenzii.

„Lumea televiziunii este in permanenta schimbare, avem mai multe optiuni si mai multe dispozitive interconectate ca oricand. Asadar, le oferim utilizatorilor posibilitatea de a descoperi si de a consuma continut oricand, de oriunde isi doresc”, a declarat Won Jin Lee, vicepresedinte executiv Visual Display Business, Samsung Electronics. „in 2016, Samsung Smart Hub si telecomanda Smart Control ofera cea mai confortabila si intuitiva experienta de utilizare. impreuna, acestea livreaza optiunile si performanta pe care utilizatorii le asteapta de la tehnologia de divertisment.”

Smart Hub: divertismentul intr-un singur loc

Noua interfata Smart Hub reprezinta o indepartare de la multele dispozitive si surse de continut, si orientarea spre o platforma ce integreaza continut si servicii. Utilizatorii vor putea comuta intre continut activ liniar, continut OTT (over-the-top) si alte dispozitive conectate, inclusiv console de jocuri sau playere Blu-Ray. in noul Smart Hub, utilizatorii pot cauta prin titluri cunoscute, pentru a accesa continutul dorit. Astfel, bariera dintre surse si dispozitivele conectate la TV este eliminata, permitandu-le utilizatorilor sa acceseze continutul dorit mai usor si mai rapid. De asemena, utilizatorii isi pot personaliza interfata Smart Hub aranjand continutul preferat pe home screen.

Samsung Smart Control: o singura telecomanda pentru dispozitivele conectate la TV

Telecomanda Samsung Smart Control serveste drept telecomanda unica pentru aproape toate dispozitivele conectate la Samsung Smart TV, eliminand nevoia unora suplimentare. Pentru un televizor la care se conecteaza mai mult de trei dispozitive in medie, telecomanda Smart Control va integra mai multe telecomenzi in una singura. Dezvoltata pentru platforma Tizen, noua telecomanda ofera un acces mai rapid la divertisment, datorita functiei automate de recunoastere a sursei. Telecomanda recunoaste instantaneu dispozitive de tipul set-top-box, OTT box, playere Blu-Ray, console de jocuri si alte dispozitive conectate. Astfel, utilizatorii au la dispozitie singurul instrument de care au nevoie pentru a controla intregul sistem de divertisment al casei.

Samsung Customer Experience Lab: in cautarea dorintelor utilizatorilor

Noul Smart TV Samsung cu interfata Smart Hub a fost dezvoltat de Samsung Customer Experience Lab din Sillicon Valley. „Ne-am dorit sa le oferim utilizatorilor un nou tip de experienta de utilizare, integrand televiziunea in timp real cu serviciile de streaming si alte surse de continut,” a declarat Chris Turkstra, vicepresedinte Samsung Customer Experience Lab. „Utilizatorii nu vor mai fi nevoiti sa aiba grija mai multor telecomenzi, putand controla totul cu un singur dispozitiv.”