Politia din Canada investigheaza ceea ce pare a fi o tripla crima urmata de o sinucidere dupa ce un barbat a anuntat pe Facebook ca si-a omorat fiica, sotia si sora, inainte de a-si da singur foc!

Randy Janzen a scris pe reteaua de socializare joi ca si-a omorat fiica de 19 ani din cauza migrenelor avute toata viata de aceasta ce au facut-o sa ajunga depresiva, scriu cei de la Business Insider.

In postarea sa, Janzen a mai spus ca si-a omorat sotia pentru ca "o mama nu ar trebui niciodata sa auda vestea ca fiica ei a murit" si pe sora lui pentru ca aceasta sa nu sufere rusinea actiunilor criminale ale fratelui sau.

"Suntem constienti de pagina de Facebook" a declarat purtatorul de cuvant al Politiei, sergentul Stephanie Ashton, in cadrul unei conferinte de presa.

La cateva ore dupa postarea de pe Facebok, politia a gasit una dintre victime intr-o casa dintr-o suburbie a orasului Vancouver, inainte sa ajunga la o alta locatie unde Janzen se baricadase. La putin timp dupa ce politia a ajuns la fata locului, casa a fost distrusa de flacari cu Janzen inauntru. Investigatorii nu au putut inca sa verifice ramasitele proprietatii si sa confirme numarul de victime.

Janzen si-a exprimat remuscarile pe Facebook, explicand ca "nu am mai putut sa imi vad copilasul ranit inca o secunda", dupa ce aceasta a trebuit sa renunte la universitate si aproape sa "opreasca totul" din cauza migrenelor.