De altfel, scopul tehnologiei a fost mereu ca cele mai sofisticate inovații să fie la îndemâna tuturor, iar această idee se potrivește de minune cu ceea ce urmează să vedem. Și anume, smartwatch-uri.

Pentru că se apropie Black Friday 2018, am căutat pe eMAG 5 ceasuri inteligente care te-ar putea interesa în luna reducerilor. Unii aleg să le folosească ca să-și monitorizeze sănătatea, să numele calorii, alții preferă să aibă un ceas de acest fel ca să poată să-și vadă notificările fără să mai stea cu telefonul în mâini. Sunt și cei care le preferă pentru că pur și simplu sunt cool, însă oricare ar fi motivul pentru care de Black Friday 2018 te-ar interesa un smartwatch, ar fi indicat să iei o decizie potrivită pentru nevoile tale.

 

1. Pebble Time Smartwatch

 

 

Sursă foto: eMAG

Un design simplu, un ceas inteligent, funcțional, care nu costă foarte mult. Așa poate fi descris în cel mai corect mod Pebble Time Smartwatch, un smartwatch care poate fi pe lista ta de Black Friday, mai ales că vine o carcasă rezistentă la apă, o durată de viață a bateriei de 4 zile, însă are și un minus care poate fi enervant pentru unii, nu are touchscreen, ci butoane laterale.

2. Samsung Gear S3

 

Sursă foto: eMAG

Ceasurile inteligente de la Samsung domină piața de ani de zile, iar acest lucru poate fi foarte ușor de înțeles, mai ales dacă te uiți cu atenție la acest Samsung Gear S3, care poate veni la un preț atractiv de Black Friday 2018. Calitatea materialelor folosite este excelentă, designul este atractiv și poate ține 4GB de piese de pe Spotify pe el, fără să mai ai nevoie de o conectivitate la internet. Un mic dezavantaj este Tizen, OS-ul acestuia care încă nu dispune de foarte multe aplicații. În concluzie, este un model din 2017 foarte bun și pentru acest an.

3. Xiaomi Amazfit 

 

 

Sursă foto: eMAG

Compania Xiaomi s-a făcut remarcată pe piață prin produsele sale la un preț accesibil, iar Xiaomi Amazift nu se abate de la regulă, mai ales de acest Black Friday 2018. Bateria ține între 3 și 5 zile cu o singură încărcare, ai Bluetooth, GPS, senzori de fitness, însă vine cu o aplicație cam seacă pentru gusturile multora. Cu toate acestea, este un produs bun la un preț excelent.

4. Huawei Watch 2 

 

Sursă foto: eMAG

E light, e confortabil, arată destul de bine și nici nu costă mult. Așa am putea descrie, pe scurt Huawei Watch 2, un smartwatch care vine cu NFC, Bluetooth, senzori pentru fitness și de monitorizare a corpului, iar bateria ține 48 de ore cu o singură încărcare. Este o variantă de luat în calcul de Black Friday 2018.

5. Apple Watch 3

Sursă foto: eMAG

Apple nu a inventat ceasul inteligent, dar atunci când a intrat pe acest segment de piață a avut grijă să aducă ecosistemul său de pe Mac-uri și iPhone în acest mic gadget. Apple Watch 3 este un dispozitiv extraordinar pentru cei care fac sport și vine cu un display OLED minunat, iar bateria ține între una și două zile.

Design-ul este, cu siguranță, unul dintre punctele forte, de asemenea și interfața și multitudinea de aplicații și senzori pe care cu siguranță nu îi vei folosi la maximum. Reprezintă însă o opțiune de luat în calcul, mai ales când eMAG va lansa ofertele de Black Friday 2018.

Sursă foto deschidere: Pexels.com