În oferta eMAG vei găsi multe PC-uri, de la cele mai ieftine până la cele mai scumpe, de gaming. Dacă nu ai nevoie de unul special pentru jocuri, îți recomandăm să cumperi un PC cu procesor bun, Intel Core i5. Găsești multe branduri la un preț mediu, iar de Black Friday 2018 sigur o să apară câteva și la reducere. 

1.Sistem PC Dell Optiplex 3030 MT

Procesorul Intel Core i5 de generația a 7-a de 3.40 GHz este extrem de rapid, astfel încât vei putea rezolva foarte repede chiar și cele mai complexe sarcini. Are un design compact și poți alege versiunea cu minitower, dacă e nevoie să optimizezi la maximul spațiul de lucru.

 

Sistemul PC Dell Optiplex 3030 MT are memorie 4GB DDR4, spațiu de stocare de 500GB HDD și placă grafică integrată Intel HD Graphics 630. Oferta include și sistemul de operare Linux. PC-ul are și unitate optică DVD-RW

2. Sistem PC Serioux, Intel Core i5-7400

Acest PC vine cu o memorie foarte bună și un spațiu de stocare uriaș. Ai 8GB DDR4 și 1TB HDD. Placa grafică este destul de bună – Intel HD Graphics 630, iar procesorul Intel i5 cu patru nuclee. 

 

Sistemul PC Serioux cu Intel Core i5-7400 nu are unitate optică, dar asta nu este o problemă. Dacă vrei să vezi fotografii sau filme din vacanță poți conecta sistemul la telefonul mobil, la camera video sau la un HDD extern, folosind unul din cele 4 porturi USB.

3. Sistemul ASUS VivoPC K31CD-K-RO032D

Procesorul Intel i5 de generația a 7-a oferă o viteză mai bună și consum mai mic de energie față de versiunile anterioare. Un alt mare avantaj al sistemului ASUS VivoPC K31CD-K-RO032D este conectivitatea SuperSpeed 3.1, care permite un transfer de date de până la 30 de ori mai rapid decât prin USB 2.0. Are spațiu de stocare e 1TB HDD și memorie 4GB DDR4. 

În plus, se poate conecta la un televizor HDTV, ca să vezi filme sau videoclipuri pe un monitor de calitate. Și sunetul oferit este la cea mai bună calitate.

Acest sistem conține în pachet și un mouse și o tastatură, ca să fie totul gata pentru utilizare. 

Foto: eMAG