De Black Friday 2018, magazinul F64 va participa cu oferte speciale pentru cele mai bune camere ale anului, iar acum privim asupra aparatelor care ar putea deveni atracții pentru fotografi.

1. Nikon D850


Sursă foto: F64.ro

Pentru cei care caută o cameră rapidă care să ofere fotografii la o rezoluție extrem de mare, oferta F64 de Black Friday 2018 pentru Nikon D850 poate fi cea mai bună soluție pentru pasionații de fotografie. Vine cu un atuofocus de 152 de puncte și capacitatea de a fotografia continuu la 7fps. Desigur, poate filma în rezoluție 4K.

2. Canon EOS 5D Mark IV

Sursă foto: F64.ro

Pentru un fotograf profesionist, acest Canon EOS 5D Mark IV din oferta F64 de Black Friday 2018 poate satisface orice exigențe. Este considerat unul dintre cele mai bune aparate full-frame și are avantajul de a filma cu 30fps la calitate 4K și dispune de un senzor CMOS Full Frame cu tehnologie Dual Pixel.

3. Canon EOS 5DS/5DS R

Sursă foto: F64.ro

Pentru cei îndrăgostiți de cele mai mici detalii ale unei fotografii, Black Friday 2018 poate fi momentul perfect pentru a găsi la F64 modelul Canon EOS 5DS R, un aparat ideal pentru pasionații de detalii, și asta datorită senzorului de 50.6MP cu care este dotat. De reținut faptul că nu este o cameră foarte utilă pentru fotografii care participă la evenimente sportive.

4. Canon EOS 6D Mark II

Sursă foto: F64.ro

Pentru cei care de Black Friday 2018 caută o cameră pentru călătorii, portrete sau peisaje, F64 propune Canon EOS 6D Mark II, un model excelent pentru o largă varietate de fotografie. Vine cu posibilitatea de a vă conecta la el prin NFC sau Bluetooth, însă va trebui să faceți o concesie în cazul acestuia, pentru că nu va filma în format 4K, ci doar 1080p.

5. Nikon D750
 


Sursă foto: F64.ro

Dacă vei căuta imagini foarte curate, chiar și în condiții de ISO ridicat, oferta pentru Nikon D750 va fi perfectă. Camera este una robustă, iar butoanele vor părea la început că este un aparat pentru consumatorii de rând, nu neapărat pentru profesioniști. Este o soluție bună pentru orice tip de fotograf, la un preț avantajos.