Fie că faci mișcare în propria locuință, fie că vrei să îți monitorizezi somnul sau să ții sub control task-urile zilnice, un ceas inteligent te poate ajuta să-ți organizezi mai bine viața. Pentru a profita la maximum de ofertele de Black Friday, am pregătit o listă de smartwatch-uri pe care le poți cumpăra la un preț special.

Apple Watch 6

Compania a anunțat Apple Watch 6 chiar lunile trecute, iar dispozitivul a adus câteva premiere interesante în lumea tehnologiei. Apple a implementat pe acest model un oximetru, adică un nou senzor capabil să măsoare nivelul de oxigenare a sângelui, iar ceasul a fost lansat într-o nouă variantă de culoare – albastru, la care s-au adăugat și noi fețe pentru o personalizare mai mare a dispozitivului.

Apple Watch 6 este alimentat de un nou procesor A13 de la Apple, o versiune mult mai performantă decât cea din modelele anterioare. Ecranul este unul OLED, always-on display.

Huawei GT2 Pro

Huawei GT2 Pro este un model cu un design premium și cu funcții care permit monitorizarea avansată a sănătății și a activităților sportive. Acesta le oferă utilizatorilor o serie de moduri sportive profesionale, prin care pasionații de golf, schi, snowboarding și multe altele pot să-și urmărească evoluția și să-și analizeze parametrii de performanță.

De asemenea, acest smartwatch permite urmărirea stării de sănătate – precum cea a ritmului cardiac. 

Fitbit Versa 3

Modelul Fitbit Versa 3 face parte din gama Versa, cea mai vândută a companiei încă de la lansarea sa, în 2018. Smartwatch-ul aduce un sistem GPS integrat, harta intensității antrenamentelor în aplicație, îmbunătățirea tehnologiei PurePulse 2.0, Zone de Minute Active. Acestora li se adaugă un speaker integrat și opțiunea de personalizare a volumului.

Bateria are o autonomie de 6 zile, iar Versa 3 aduce și opțiunea încărcării rapide în doar 12 minute pentru o zi completă de autonomie.