Brandurile Motorola, Xiaomi și OnePlus se numără printre cele incluse în campania de Black Friday din 2021.

Astfel, mai multe modele sunt disponibile la prețuri avantajoase, indiferent că este vorba despre telefoane entry-level sau despre versiuni premium.

Iată câteva dintre opțiunile pe care le au cei interesați să investească într-un nou smartphone de la PC Garage.

Motorola Moto E7 Power

Dotat cu un procesor Octa Core MediaTek, 4GB de RAM și 64 GB memorie internă, modelul Moto E7 Power este o alegere bună pentru cine își dorește un gadget de performanță mai modestă.

Cu ajutorul unui card microSD, memoria se poate extinde până la 1TB. Telefonul are ecran de 6,5 inci, o cameră frontală de 5MP și cameră duală de spate, cu senzori de 13MP (wide) și 2MP (macro).

Modelul rulează Android 10 și are o baterie foarte bună, de 5.000 mAh, care îi asigură o mare autonomie de funcționare.

Xiaomi Redmi Note 10 (2021), 5G

Dotat cu tehnologie care permite conexiune 5G, Xiaomi Redmi Note 10 poate fi o alegere foarte bună pentru cei interesați de un telefon bun, dar accesibil.

Specificațiile gadgetului includ un procesor MediaTek Octa Core, 4GB de RAM și 128GB memorie internă, sistemul de operare este Android 11, iar bateria performantă, de 5.000 mAh, poate fi încărcată rapid, cu un fast charger de 18W.

Camera frontală este de 8MP (wide), iar spatele telefonului este dotată cu un modul foto triplu, cu senzori de 48MP (wide), 2MP (macro) și 2MP (de profunzime).

OnePlus 8 Pro, 5G

Cei care dispun de un buget mai generos, pot cumpăra un OnePlus 8 Pro, model dotat cu conexiune 5G, cinci camere foto, 12GB de RAM, 256GB memorie internă și procesor puternic, Snapdragon 865.

Aspectul telefonului este de asemenea unul deosebit, carcasa fiind fabricată din sticlă și aluminiu, iar ecranul de 6,7 inci este Fluid Amoled, protejat cu Gorilla Glass 5 și prevăzut cu margini curbate.

Sistemul de operare este Android 10, iar bateria are 4.510 mAh. Telefonul este dotat cu o cameră frontală de 16 MP (wide), iar pe spate are un modul foto cu patru senzori: 48MP (wide), 8MP (telephoto), 5MP (color filter camera) și 48MP (ultrawide) cu zoom optic de 3x.