Huawei Matepad 11

Tableta Matepad 11 de la Huawei poate fi achiziționată la prețuri promoționale, de Black Friday 2021. Aceasta vine la pachet cu 6GB RAM, cu un spațiu de stocare de 128GB și dispune de un ecran tactil care face ca task-urile de zi cu zi, dar și proiectele de la școală să fie mai eficient de realizat. Tableta este compatibilă și cu Huawei M-Pencil, fiind potrivită pentru activități de mare precizie. Mai mult, ea poate deveni și un adevărat „studio mobil” de editare video. Utilizatorii pot înregistra cu ușurință videoclipuri pe telefon, apoi le pot transfera instant pe MatePad pentru editare mai ușoară, pe un ecran mai mare.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

În promoția de Black Friday va fi inclusă, cel mai probabil, și tableta Samsung Galaxy Tab S7 FE, un produs cu un design simplu și compact, disponibil în mai multe variante de culoare, pentru orice gusturi. Tableta are un display de 12,4 inci, difuzoare duale și este compatibilă Dolby Atmos, pentru un sunet surround, imersiv.

Tableta are și o autonomie bună, de până la 13 ore pentru redarea conținutului video, și încărcare Super Fast Charging la 45 de wați. Astfel, bateria revine la capacitate maximă în aproximativ 90 de minute.

Și acest model este compatibil cu un pen, mai exact cu S Pen, care este inclus în pachet. Acesta oferă o experiență naturală de scriere și transformă în text inclusiv scrisul de mână, în timp real. S Pen e ușor de transportat și nu necesită încărcare separată.

Apple iPad Pro 11

O tabletă Apple poate fi produsul ideal pentru birou, dar și pentru proiectele de la școală sau de la facultate. Produsul Apple iPad Pro 11 se află și el în oferta eMAG de Black Friday și vine la pachet cu un încărcător și cu un cablu USB. Tableta este alimentată de procesorul M1 pe 5 nanometri, iar camerele foto au o rezoluție de 12, respectiv 10 megapixeli.

Tableta poate fi utilizată atât de profesioniști, pentru lucrul la birou, și poate fi utilă și pentru tinerii care au nevoie de mai multă performanță pentru proiectele lor.

Lenovo Yoga Smart Tab

Unul dintre producătorii care oferă multe variante de tablete interesante, multe dintre ele fiind parte și din promoția de Black Friday, este Lenovo. Un model interesant este Lenovo Yoga Smart Tab, o tabletă dedicată atât divertismentului, cât și altor sarcini de birou. Aceasta are afisaj IPS FHD de 10,1 inci, ce oferă o experiență excelentă datorită caracteristicilor inovatoare precum tehnologiile TDDI, care cresc imersiunea și interactivitatea tactilă.

Yoga Smart Tab este ușor de utilizat indiferent de poziția în care este folosită. Datorită designului și funcției multi-mod aceasta poate fi așezată pe verticală, pe orizontală, poate fi utilizată ca o carte sau chiar agățată undeva pentru a viziona clipuri și filme.

Microsoft Surface Go 2

Și Microsoft este o companie care produce tablete performante, iar de Black Friday 2021 acestea vor putea fi achiziționate și de pe eMAG. Microsoft Surface Go 2 este un dispozitiv 2 în 1 care asigură multitasking mai rapid, are un ecran mai mare și mai strălucitor în aceeași carcasă cu dimensiuni compacte și dispune de eSIM pentru a-i ajuta pe angajați să ducă lucrul la bun sfarșit, indiferent unde trebuie să lucreze.

Aceasta poate fi în același timp un laptop profesional ușor de folosit și cu greutate redusă, dar și un studio portabil și compact. Surface Pen poate fi folosit cu tableta, pentru a menține constant ritmul de lucru și pentru a răspunde tuturor nevoilor de eficiență ale utilizatorilor.

Black Friday 2021 la eMAG va aduce o multitudine de reduceri, iar produsele favorite vor putea fi achiziționate la prețuri speciale.

____________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: