Un mouse, o tastatură și o pereche de căști de calitate fac diferența în ceea ce privește distracția la jocuri, dar cresc și productivitatea la muncă.

 

VEZI OFERTA EMAG

HyperX Pulsfire Surge RGB

Acest mouse are un senzor foarte precis ce poate ajunge până la 16.000 DPI pentru precizie extremă. Are efecte luminoase RGB pe lateral, iar comutatoarele pot rezista cel puțin 50 de milioane de clickuri. Pulsefire Surge este echipat cu șine de mari dimensiuni, pentru a permite o alunecare continuă, controlată. Poți cumpăra mouse-ul de aici.

Razer Ornata V2

Razer Ornata V2 este o tastatură cu un comutator hibrid care îmbină avantajele tastelor cu membrană și întrerupătoarele mecanice într-un singur design. Razer Ornata V2 a adaugat controale care pot fi configurate pentru a pune pe pauza, a reda, a sări și a regla totul, de la luminozitate la volum. Bineînțeles că tastatura este iluminată RGB și o poți personaliza cum dorești cu ajutorul celor 16,8 milioane de culori și cu o suită mare de efecte. Dacă vrei să fii și mai eficient atunci poți crea macro-uri. În pachet este inclusă și un suport pentru relaxarea încheieturii. O poți cumpăra de aici.

Logitech MX Keys Advanced

Dacă vrei o tastatură mai mult pentru productivitate atunci una dintre variante va fi cu siguranță Logitech MX Keys Advanced. Aceasta este o tastatură wireless, subțire și compactă. Tastele au o formă concavă și se potrivește excelent cu vârfurile degetelor, oferind o senzație confortabilă de scriere. Aceasta este iluminată pentru a te ajuta să lucrezi și noaptea. Tastatura dispune de tehnologia Logitech Flow, oferind posibilitatea de a transfera date si controla fara probleme mai multe calculatoare Windows sau Mac.

MX Keys poate fi utilizată până la 10 zile cu o încărcare completă sau până la cinci luni cu iluminarea de fundal oprită. O poți achiziționa de aici.

HyperX Cloud Stinger

Aceste căști sunt perfecte pentru gaming, dar și pentru utilizarea zilnică. Acestea au difuzoare mari de 50 mm și funcționează doar pe fir. La doar 275 de grame, sunt ușoare, iar în zona urechilor cupele se rotesc într-un unghi de 90 de grade pentru o adaptare corectă. Acestea oferă un sunet de calitate și se pot regla în funcție de preferințele tale. Le poți cumpăra de aici.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: