Nebunia de Black Friday nu s-a rezumat doar la produse disparute in doar cateva minute din magazine sau chiar in cateva secunde pentru cei care si-au facut cumparaturile pe net. Daca online nu si-au putut varsa nervii decat prin comentarii, americanii s-au dezlantuit in fata usilor magazinelor, si chiar printre rafturi. Ziua de Black Friday a avut de toate: scandaluri, batai, injunghieri si chiar impuscaturi.

Cel mai violent episod s-a petrecut in Illinois, unde un politist a fost scos cu forta din masina, inainte ca atacatorul sau sa fie impuscat in picior. Nici femeile nu s-au lasat mai prejos. Trei cumparatoare s-au luat la bataie pentru produsul dorit, iar una dintre ele a folosit un pistol cu electrosocuri. Batausele au fost despartite inainte ca victima sa fie electrocutata fatal.

Tot in SUA, dar de data asta in Texas, cumparatorii cuprinsi de febra Black Friday s-au luat la bataie cu paznicii magazinelor ,apoi intre ei si au distrus totul in cale. Scandalagii s-au ales cu o noapte petrecuta la inchisoare, in timp ce altii s-au ales cu un drum la spital. Mai la sud, in Puerto Rico, oamenii pur si simplu s-au calcat in picioare la deschiderea magazinelor si putin a lipsit sa se incheie totul cu o tragedie.