Evenimentul intitulat "Black Friday", imprumutat de Romania pentru al doilea an consecutiv din SUA, marcheaza ziua marilor reduceri inaintate de retaileri in intampinarea sarbatorilor de iarna. Magazinul online de electronice, componente PC si electrocasnice Azerty.ro a pregatit o gama de discounturi, care concureaza acerb cu promotiile anuntate in cadrul campaniei de anul acesta. Iar acestea pot fi urmarite in data de 23 noiembrie.

Pe 23 noiembrie Azerty.ro doreste sa-si rasplateasca clientii oferindu-le discounturi si oferte speciale. Concret, anumite produse din categoriile Laptopuri , Electronice, Componente PC, Aparate foto, Electrocasnice si Ingrijire Personala  vor fi disponibile in Vinerea Neagra la preturi cu discounturi de pana la 50%.

Black Friday 2012 - Top 10 Laptopuri ieftine cu Windows 8

Cererile in ziua de 23 noiembrie au toate sansele sa intreaca preconizarile magazinului Azerty.ro, judecand dupa succesul primei editii "Black Friday" in Romania de anul trecut, cand retailerii si-au epuizat stocurile si nu au mai facut fata avalansei de clienti.

"In 2012, cand evenimentul este deja popular printre cunoscatori, va lua nastere o lupta si mai aprinsa pentru achizitionarea de electrocasnice, componente PC, laptopuri, aparate foto sau alte echipamente electronice de ultima generatie. De aceea, echipa magazinului online Azerty a pregatit pentru clientii sai surprize placute  din mai multe categorii de produse!" declara Ana Mihailescu, Marketing Manager la Azerty.ro.

Ai in plan sa-ti cumperi laptop in vinerea neagra? Cum sa faci cea mai buna alegere de Black Friday

Avand deja o vasta experienta in comertul electronic – peste 50.000 de produse in oferta,  peste 150.000 de comenzi finalizate de catre peste 120.000 de clienti  si peste 500.000  euro investiti in ultimii ani in proiecte de dezvoltare si servicii menite sa dovedeasca atitudinea pro-client,  Azerty.ro  continua de la an la an sa isi consolideze pozitia pe piața online de IT&C din Romania, ramanand in continuare singurul magazin care pune la dispozitia clientilor poze 360º si un sistem face-on-web.

Anul acesta de Black Friday asteptam cele mai mici preturi la  Emag,  Flanco,  Evomag,  Azerty,  Clickshop,  F64,  Watchshop,  Elefant,  Okian,  Nemira. Alte stiri despre super reduceri de preturi la produse electronice, electrocasnice si IT&C pe stirileprotv.ro in sectiunea Black Friday si pe YODA.ro/Black-Friday.