Numarul mare de vizitatori a blocat majoritatea site-urilor ce au anuntat reduceri de Black Friday la produse IT&C, electronice si electrocasnice. Daca unele au afisat mesaje de genul "A aparut o problema" sau "te rugam sa... revii mai tarziu", altele se deschideau cu eroarea "403 Forbidden" sau pur si simplu, browserul nu gasea adresa respectiva.

Site-ul domo.ro a fost printre primele care s-a blocat, magazinul demarand campania reducerilor inca de ieri. De nenumarate ori, vizitatorii erau intampinati de mesajul "Oricat de mult incercam, nu reusim sa tinem pasul cu avalansa de vizitatori din aceasta perioada. Site-ul functioneaza intermitent, asa ca te rugam sa dai Back si sa incerci din nou, sau sa revii mai tarziu."

Desi si-a anuntat intrarea in campanie maine pentru dimineata incepand cu ora 8, site-ul flanco.ro a avut multe momente in cursul zilei de ieri cand a afisat sub logo-ul Flanco, mesajul: "A aparut o problema. Revenim imafiat. Ne cerem scuze pentru neplacere cauzata si te asiguram ca iti vom putea fi de folos in cel mai scurt timp..."

Si site-ul azerty.ro a fost blocat, catelul "Friday" intampinandu-si vizitatorii cu mesajul: "Repar imediat... incearca un refres (F5)". Site-urile altex.ro si mediagalaxy.ro au picat chiar inainte de 12 noaptea, pe ecran fiind vizibil doar "403 Forbidden". Alte site-uri precum oktal.ro, cel.ro, evomag.ro si f64.ro au fost blocate in urma avalansei de accesari, chiar in prima ora de Black Friday.

Nici magazinul online ce apartine Romtelecom, clickshop.ro, nu a facut fata traficului, site-ul afisand textul: "Datorita lucrarilor de intretinere shop-ul nostru nu este accesibil deocamdata". Mesajul apare exact sub logo-ul Clickshop si motto-ul: "Mergi la sigur!".

eMAG inca nu a lansat promotiile de Black Friday, insa site-ul este inchis, pe ecran facandu-si aparitia celebrul logo cu "pisica neagra". Este de asteptat ca emag.ro sa dea startul promotiilor incepand cu ora 5 dimineata, ca si anul trecut.