eMAG, unul dintre cele mai populare magazine online, a deschis site-ul cu reduceri putin dupa ora 8. Promotiile sunt "Electrocasnice & Bricolaj", "TV, Foto & Electronice", "IT & Telefoane" si "Marketplace" (o sectiune cu carti, muzica si jucarii).

Dupa aproximativ douazeci de minute de la lansare, stocurile au fost epuizate la zeci de produse. Cea mai mare cautare o au televizoarele si laptopurile, desi am vazut "stoc epuizat" si pe tablete, DVD playere, frigidere, cuptoare cu microunde si... tigai :)

In mai putin de jumatate de ora site-ul a inceput sa raspunda cu intarziere, pe ecran facandu-si aparitia "pisica neagra" si mesajul: "Daca nu ma vedeati azi, v-ati fi plans ca nu sunt bune ofertele :)". Insistenta a dus la un mesaj mult mai categoric, de data aceasta pe ecran alb: "502 Bad Gateway".

Alte stiri pe www.YODA.ro/Black-Friday

 

Anul acesta asteptam cele mai mici preturi la EmagFlancoEvomagAzertyClickshopF64,  WatchshopElefantOkianNemira. Alte stiri despre super reduceri de preturi la produse electronice, electrocasnice si IT&C pe stirileprotv.ro in sectiunea Black Friday si pe YODA.ro/Black-Friday.