Desi tabletele si smartphone-urile au fost printre cele mai mediatizate gadgeturi in 2012, datorita aparitiilor pe piata unor produse precum iPad Mini, Kindle Fire HD, Nexus 7, iPhone 5 si Samsung Galaxy S3, acestea par sa nu fie cele mai cautate si inainte de Black Friday.

Conform unui sondaj organizat de evoMAG.ro, un site ce va participa cu reduceri substantiale de Black Friday, romanii care au votat si-au exprimat interesul pentru laptopuri in ziua celor mai mari ieftiniri de preturi din an.

Top 10 cele mai tari smartphone-uri ale momentului

Din cele 1831 de voturi exprimate in sondajul de pe evoMAG, 17.37% s-au dus catre laptopuri, 14.53% catre telefoanele mobile si 11.47% catre tablete.

Urmatoarele locuri din sondaj sunt ocupate de electrocasnice, televizoare si aparatele Foto DSLR, pentru ca ultrabook-urile, jocurile si imprimantele sa atraga pentru moment cel mai mic interes din partea celor care au participat la sondaj.

Ce au raspuns barbatii:

894 raspunsuri

Raspunsurile celorlalti:

1831 raspunsuri

Anul acesta asteptam cele mai mici preturi la EmagFlancoEvomagAzertyClickshopF64Watchshop,ElefantOkianNemira. Alte stiri despre super reduceri de preturi la produse electronice, electrocasnice si IT&C pe YODA.ro/Black-Friday si stirileprotv.ro in sectiunea Black Friday.