Dupa ziua fabuloasa de Black Friday, promotiile continua si in weekend la eMAG, cel mai mare magazin online din sud-estul Europei. Romanii au la dispozitie mii si mii de produse din care pot sa aleaga. S-au pus la dispozitie noi stocuri, pentru ca toata lumea sa se poata bucura de gadgeturi la superpret. Gasiti telefoane, televizoare, tablete, electrocasnice, jucarii, carti, produse de ingrijire personala si multe altele.

Vineri, romanii au cumparat in numar mare de la eMAG. Pana la ora 18 se vandusera deja 200.000 de produse, in valoare totala de 80 de milioane de lei. Romanii s-au inghesuit sa cumpere tablete la 99 de lei bucata. O mie de bucati s-au dat in primele 5 minute. 

In premiera, eMAG a vandut de Black Friday si masini, iar discounturile au fost semnificative si la aceasta categorie de produse. 60 de autoturisme in valoare de aproximativ 1 milion de euro au fost cumparate de romani, iar primele 4 dintre ele si-au cunoscut proprietarii in 3 minute de la deschiderea sarbatorii reducerilor.

A fost bataie mare si pe electrocasnicele puse la dispozitie de eMAG de Black Friday. 42.000 de produse s-au vandut pana vineri, la ora 18:00. Printre preferatele romanilor au fost frigiderele, masinile de spalat, dar si mixerele, storcatoarele si filtrele de cafea.

Magazinul online a fost accesat atat de pe calculator, cat si de pe telefon. Numarul celor care au preferat un gadget mobil a fost mare. S-au inregistrat 300.000 de vizite finalizate cu 12.000 de produse comandate.

Nu uitati, dupa un Black Friday spectaculos, urmeaza noi reduceri pe parcursul weekendului, asa ca dati din cand in cand refresh pe pagina eMAG.