Magazinele romanesti au inregistrat vanzari si comenzi record, in primele ore de la deschidere, in vinerea neagra. Magazinul online eMAG a raportat peste 100 de mii de produse comandate (peste 70 de comenzi) in doar patru ore, Altex a vandut peste 25 de mii de produse in primele 5 ore, iar pentru Altex si Media Galaxy se extimeaza incasari de peste 5 milioane de euro pe parcursul intregii zile.

Cel mai mare succes, la eMAG, l-au avut in acesta an televizoarele. Dupa o ora si jumatate, erau deja comandate 84% dintre receptoarele TV. Si la Flanco, televioarele au fost vedele de Black Friday, cu peste 4500 de unitati vandute in doar 5 ore.

In topul preferintelor cumparatorilor s-au situat si laptopurile, in doar 90 de minute, stocurile eMAG fiind diminuate cu 83%. Flanco a raportat vanzari de 1500 de notebook-uri pana la ora 13.

Alte categorii de produse cu vanzari semnificative au fost electrocasnicele. Flanco a vandut in primele 5 ore peste 1500 de masini de spalat si peste 1000 de de frigidere. Comenzile eMAG la electrocasnice au atins 69% in primele 90 de minute de la deschidere.

Numarul mare de vizitatori a blocat serverele pentru majoritatea magazinelor online. www.emag.ro a inregistrat pana la ora 12 un numar record de 1,2 milioane vizite.

Flanco a inregistrat pana la ora 13, o medie de peste 100 de produse facturate pe minut, in timp de pentru Media Galaxy si Altex este de asteptat ca media pe factura sa fie de aproximativ 2700 de lei.

Anul acesta reducerile sunt la EmagFlancoEvomagAzertyClickshopF64,  WatchshopElefantOkianNemira. Alte stiri despre super reduceri de preturi la produse electronice, electrocasnice si IT&C pe stirileprotv.ro in sectiunea Black Friday si pe YODA.ro/Black-Friday.