Se apropie Black Friday, ziua cu reduceri substantiale la produse electronice, electrocasnice si IT&C. Vinerea Neagra tinde sa devina o traditie, tot mai multi romani asteptand reducerile pentru a-si schimba gadgeturile si aparatele din casa sau pentru a lua un cadou la un pret bun pentru sarbatorile de Craciun.

Anul trecut reducerile au fost si de pana la 50% sau chiar de 60% pentru televizoare LCD, calculatoare si jocuri electronice. Si produsele electrocasnice au avut reduceri importante de aproximativ 30%.

Magazinele care au avut promotii in Vinerea Neagra de anul trecut au avut incasari cu pana la 50% mai mari.

Ofertele magazinelor online au fost afisate incepand cu ora 5, interesul cumparatorilor fiind atat de mare, incat la doar doua ore serverele au inceput sa pice. Unele magazine au avut chiar si pana la 30 de mii de vizitatori in acelasi timp.

Folosit in mai multe contexte, financiare si sociale, Black Friday a inceput sa fie utilizat pentru a desemna vinerea de dupa Ziua Recunostintei din 1966. In Philadelphia, o publicatie a caracterizat ziua de vineri ca fiind neagra din cauza aglomeratiei de pe drumuri, dar si de pe trotuar, unde oamenii adunati la cozi nu mai lasau niciun centimetru liber.

Anul acesta asteptam cele mai mici preturi la EmagFlancoEvomagAzertyClickshopF64Watchshop,ElefantOkianNemira. Alte stiri despre super reduceri de preturi la produse electronice, electrocasnice si IT&C pe YODA.ro/Black-Friday si stirileprotv.ro in sectiunea Black Friday.