Cei de la Fine Brothers Entertainment au publicat un clip pe YouTube care ii face pe cei care traiau in anii 90 sa se simta batrani - in clip mai multi adolescenti vad pentru prima data cum arata Windows 95, versiunea sistemului de operare. Reactiile lor sunt cu adevarat hazilii.

"Faptul ca monitorul este mai mare decat tot calculatorul spune multe" zice Daniel, 17 ani, cel care ar trebui sa fie suficient de mare pentru a avea o vaga idee despre perioada in care monitoarele si televizoarele nu erau subtiri.

"Nu cred ca am auzit un calculator sa scoata asemenea sunete in viata mea" spune Morgan, 19 ani. "Dureaza ceva" spune si Karan Brar si ne aduce aminte de perioada in care dura 5 minute sa se deschida calculatorul. "95, adica a fost facut in 1995" spune Alicia cea care la 16 ani nu are nicio amintire despre anii 90. Va putea vota insa peste 2 ani.

"Cum il conectezi la internet daca nu exista Wi-Fi?" intreaba Alicia, intrebare care i se pare fireasca. Iar atunci cand aude de dial-up, devine si mai confuza. "Doamne, e dureros" concluzioneaza Daniel experienta.