Logitech G19s Gaming Keyboard ofera un flux constant de informatii importante pe un LCD GamePanel integrat, ajustabil. Avand la dispozitie iluminare color customizabila, poti alege din 16 milioane de nuante si poti desemna o culoare specifica fiecarui profil si mod de profiluri in acelasi joc. Tastatura dispune de asemenea de materiale avansate durabile, pentru confort. Un invelis hidrofob ce acopera marginea pe care se odihneste palma face ca mana sa nu devina lipicoasa, in timp ce invelisul dublu UV ofera tastelor mai multa rezistenta in timp.


Pentru a realiza actiuni complexe intr-un mod cat mai simplu, Logitech G510s Gaming Keyboard ofera 18 taste G programabile, care isi permit sa configurezi pana la 54 de functii diferite de-a lungul a trei moduri diferite, cu trei macro-uri pe tasta. Tastatura dispune de un ecran LCD GamePanel pe care poti urmari informatii in timp real in joc, informatii de sistem, poti comunica prin  VoIP si nu in ultimul rand, poti dezvolta sau adauga aplicatii care sa functioneze cu GamePanel.

Noile tastaturi din gama de gaming G, lansata recent de Logitech, sunt disponibile si la noi in tara din aceasta luna. Logitech G19s Gaming Keyboard are un pret recomandat de 919 Lei iar Logitech G510s Gaming Keyboard va putea fi achizitionat la un pret recomandat de 549 Lei.