La 2 saptamani distanta de la lansarea Windows 10, numarul de calculatoare pe care a fost instalat noul sistem de operare al celor de la Microsoft a depasit 50 de milioane. Desi ritmul a scazut dupa cele 14 milioane de instalari in primele 24 de ore, numarul va continua sa creasca avand in vedere ca Microsoft creste in continuare aria de device-uri care primesc update-ul.

Inca din prima zi, noul sistem de operare a fost disponibil in 90 de tari, dar sistemul ales de Microsoft pentru livrarea Windows 10 a fost 'in valuri', ceea ce inseamna ca anumite device-uri au primit update-ul mai rapid decat altele. Conform GSM Arena, un numar mare de device-uri a fost adaugat saptamana trecuta, astfel ca numarul de instalari a crescut.

Intre timp, exista si update-uri ce promit sa "imbunatateasca functionalitatea Windows 10". Numarul build este 3081438 si are 180MB pentru sistemele pe 32 bit si dublu pentru cele pe 64 bit. Avand insa in vedere modul cumulativ, vor fi instalate numai update-uri care nu au fost descarcati atunci cand ai instalat Windows 10.