Stiri Calculatoare

9 decembrie 2019 22:33 Huawei intră puternic pe o nouă piață. Compania pregătește o placă de bază care suportă un procesor cu până la 64 de nuclee 
După ce a devenit un nume mondial pe piața de telefoane, Huawei pare să-și îndrepte atenția și spre o altă piață extrem de promițătoare, și anume cea a desktop-urilor pentru PC, anunțând recent prima placă de bază realizată de companie, dotată cu procesorul Kunpeng 920 ARM v8, un indiciu care ne duce cu gândul la o potențială competiție a Huawei cu Intel și AMD în acest sector. 
Huawei intră puternic pe o nouă piață. Compania pregătește o placă de bază care suportă un procesor cu până la 64 de nuclee
9 decembrie 2019 16:30 Schimbarea radicală pe care Apple o pregătește din 2020 pentru iPad și Mac. Urmează să o vedem și pe iPhone?
2020 este cu siguranță un an care ar trebui să vină cu schimbări importante pe piața gadgeturilor.
Schimbarea radicală pe care Apple o pregătește din 2020 pentru iPad și Mac. Urmează să o vedem și pe iPhone?
17 noiembrie 2019 11:11 Funcționalitatea nouă pe care o testează Facebook și care o să te cucerească 
Atunci când vizionezi un videoclip în aplicația Facebook în mod full screen, iar apoi navighezi în jos pe pagină, vezi clipuri recomandate de rețeaua socială. Potrivit celor mai recente zvonuri, Zuckerberg vrea să implementeze același lucru și pentru fotografii și a dezvoltat o nouă funcționalitate numită „Popular Photos”. 
Funcționalitatea nouă pe care o testează Facebook și care o să te cucerească
15 noiembrie 2019 18:28 Xerox vrea să cumpere HP. Ce ar însemna această fuziune pentru piața mondială de tehnologie 
Lumea tehnologiei este pe cale să asiste la încă o tranzacție-gigant care va duce la modificarea raportului de forte dintre marii jucători de pe piață. 
Xerox vrea să cumpere HP. Ce ar însemna această fuziune pentru piața mondială de tehnologie
12 noiembrie 2019 13:35 Lansarea neașteptată pe care Apple ar putea s-o pregătească pentru finalul anului. Vom vedea cel mai mare laptop Apple?
Mai puternic, mai mare, mai rapid. Așa ar putea arăta viitorul laptop de la Apple.
Lansarea neașteptată pe care Apple ar putea s-o pregătească pentru finalul anului. Vom vedea cel mai mare laptop Apple?
6 noiembrie 2019 13:37 (P) Cum ne alegem cu reparații solide pentru laptop în București
Cum să procedăm dacă laptopului nostru i-a expirat garanția acordată de producători și suntem lăsați de capul nostru în legătură cu service-urile? Cui să ne adresăm pentru reparațiile la laptop și cui să îl încredințăm mai degrabă? Opțiuni sunt mai multe; trebuie să o alegem pe aceea care este bună pentru noi.
(P) Cum ne alegem cu reparații solide pentru laptop în București
29 octombrie 2019 16:02 Apple se pregătește să lanseze cel mai mare MacBook Pro din istorie 

2020 ar putea fi anul în care MacBook Pro va primi un frate și mai mare. Să ne așteptăm oare la un MacBook Pro Max?

Apple se pregătește să lanseze cel mai mare MacBook Pro din istorie
28 octombrie 2019 21:33 Ce poate face PixelBook Go, cel mai nou chromebook de pe piață
Google a anunțat multe noutăți în ultima perioadă, iar una dintre cele mai interesante este Pixelbook Go. Chromebook-ul este disponibil deja la precomandă în Statele Unite, la un preț de 649 de dolari. 
Ce poate face PixelBook Go, cel mai nou chromebook de pe piață
17 octombrie 2019 12:10 Încă o actualizre pentru Windows 10. Noutățile pe care le aduce update-ul din noiembrie
Microsoft lansează pe piață în luna noiembrie un nou update major la Windows 10 – November 2019 Update, cu numele de cod 19H2. 
Încă o actualizre pentru Windows 10. Noutățile pe care le aduce update-ul din noiembrie
4 octombrie 2019 14:41 Ce este Windows 10X, noul sistem de operare lansat de Microsoft. Dispozitivele revoluționare pe care va putea fi instalat
Windows 10X este, probabil, una dintre cele mai surprinzătoare lansări ale Microsoft din ultima perioadă, mai ales că este replica lui Windows 10 construită special pentru dispozitivele cu două ecrane. 
Ce este Windows 10X, noul sistem de operare lansat de Microsoft. Dispozitivele revoluționare pe care va putea fi instalat
23 septembrie 2019 13:55 Un start-up românesc ce dezvoltă tehnologiile viitorului, finanțare de aproape un milion de euro din partea Early Game Ventures
Fondul de investiții Early Game Ventures a anunțat o nouă rundă de finanțare și acordă start-up-ului românesc Bunnyshell aproape un milion de euro. 
Un start-up românesc ce dezvoltă tehnologiile viitorului, finanțare de aproape un milion de euro din partea Early Game Ventures
5 septembrie 2019 14:02 Schimbare importantă făcută de Windows. Cum va putea fi reinstalat sistemul de operare de la Microsoft
În sfârșit, Windows face un pas important în față.
Schimbare importantă făcută de Windows. Cum va putea fi reinstalat sistemul de operare de la Microsoft
3 septembrie 2019 11:13 Evenimentul spectaculos pe care Microsoft îl pregătește pe 2 octombrie. Ce vrea să lanseze gigantul american
Pe 2 octombrie, în New York, Microsoft pregătește un eveniment cu totul și cu totul special.
Evenimentul spectaculos pe care Microsoft îl pregătește pe 2 octombrie. Ce vrea să lanseze gigantul american
30 august 2019 13:59 (P) Cum iti motivezi angajatii - trucuri si idei
Angajatii fericiti sunt, fara doar si poate, angajati productivi. Dar cum motivezi un grup de oameni astfel incat acestia sa te ajute sa-ti cresti afacerea? Din fericire, motivarea echipei nu consuma nici timp, nici resurse. Pe langa recompensa financiara (foloseste un calculator salariu de la un lider de piata), exista nenumarate trucuri si idei pe care le poti folosi pentru pentru a avea angajati mai determinati si mai productivi.
(P) Cum iti motivezi angajatii - trucuri si idei
29 august 2019 11:41 Laptopul radical cu care Microsoft speră să dea lovitura
Într-o lume împărțită între iOS și Android, Microsoft știe că zona de PC și laptopuri este la fel de importantă, motiv pentru care caută să inoveze.
Laptopul radical cu care Microsoft speră să dea lovitura
Modifică Setările