MMD, partener licentiat al Philips pentru productia de monitoare lanseaza un nou model curbat de 40 de inci cu caracteristici MultiView, BDM4037UW - Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD. Acest nou model este cel mai mare monitor curbat 4K de pe piata care include si tehnologia Ultra Wide Color ce ofera un spectru de culori cât se poate de apropiate de realitate.

Imagini clare, pline de culoare

Noul monitor BDM4037UW vine echipat cu un panou de inalta performanta ce livreaza imagini la o rezolutie UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). in plus, acest ecran Philips utilizeaza o tehnologie avansata multi-domeniu de aliniere verticala, care are ca rezultat un raport de contrast foarte ridicat, static, pentru imaginile intense, vii si stralucitoare. De asemenea, datorita tehnologiei de gestionare si optimizare a pixelilor, ecranul are un unghi larg de vizualizare de 178/178 grade.

Fata de precedentele modele de monitoare care ofereau o gama de culori tipica Ultra Wide Color de 72% acesta ofera una de 85% din spectrul NTSC, afisând imagini cât mai aproape de realitate. Spre deosebire de imbunatatirile care functioneaza prin modificarea setarilor software-ului pentru a regla balansul de culoare, Ultra Wide Color este o caracteristica ce intensifica imaginile.

Obtine mai mult cu usurinta

“Ne-am angajat sa oferim si sa aducem experiente cât mai avansate si dezvoltate de monitoarele noastre, utilizatorilor. Prin combinarea 4K si Ultra Wide Color pe un monitor curbat, acest nou model ofera o claritate fantastica in combinatie cu un spatiu vast pentru multitasking. Acest lucru este sustinut si de functia Philips MultiView”, a declarat Artem Khomenko, product manager Philips monitoare pe Europa din cadrul MMD.

MultiView

MultiView permite utilizatorilor sa foloseasca pâna la patru surse video afisate pe ecran – toate in Full HD. Imaginile pot fi aranjate in doua moduri diferite: 1) Modul Picture-by-Picture, care este util in salile de comanda (control room) sau in utilizarea mai multor dispozitive cum ar fi notebook-uri alaturate pentru a sustine o colaborare cât mai productiva. Acest mod imparte ecranul in mai multe sectiuni. 2) Modul Picture-in-Picture, ajuta la urmarirea anumitor informatii pe o mica fereastra in timp ce restul ecranului este ocupat de sarcinile principale.

Pentru prevenirea scintilatiei si a oboselii ochilor utilizatorilor, efecte care ar putea fi experimentate prin utilizarea altor modele de monitoare cu afisaje de tip LED-backlit, cel mai mare monitor curbat de pe piata la ora actuala vine echipat cu tehnologia Philips Flicker-free.

Monitorul Philips BDM4037UW va face ca imaginile si grafica sa prinda viata indiferent de context, fie ca utilizatorii au niste cerinte profesionale care necesita imagini extrem de detaliate pentru solutii CAD, fie programe de grafica 3D sau documente de calcul imense la locul de munca.

Noul monitor Philips BDM4037UW va putea fi disponibil in magazinele de specialitate incepând cu luna aceasta, la un pret recomandat de 3.369 lei.