Toshiba Europe GmbH anunta astazi o serie de update-uri de performanta pentru o parte din modelele sale existente, inclusiv adaugarea de noi procesoare Intel® CoreTM din generatia a 6-a pe Satellite P50-C si Satellite P50t-C. De la pornire mai rapida, la timpi de raspuns mai buni, intreaga gama Toshiba de laptopuri multimedia si de gaming beneficiaza de imbunatatiri pentru a oferi utilizatorilor cea mai buna performanta disponibila. In plus, Satellite Radius 11 si CL10-C beneficiaza atat de imbunatatiri ale procesoarelor, cat si de un nou design.

Satellite P50-C/P50t-C

Satellite P50-C si modelul cu ecran tactil P50t-C vor fi imbunatatite prin adaugarea unui nou procesor din generatia a 6-a, Intel® Core™ i7-6700HQ, oferind astfel performanta adaptiva excelenta cu ajutorul functiilor inteligente ce asigura automat viteza de procesare sporita, atunci cand este nevoie, multumita tehnologiei Intel® Turbo Boost. Cu functia de overclocking pornita, acesta ofera, de asemenea, posibilitatea de a seta specificatiile sistemului, in functie de preferintele utilizatorului. Echipata cu grafica NVIDIA® GeForce® GTX 950M cu tehnologie CUDA™ si NVIDIA® Optimus™ plus suport dual SSD/HDDt, seria Satellite P50-C ofera performante puternice, indiferent de activitate.

Creata pentru entuziastii multimedia si gameri, seria Satellite P50-C ofera optiunea de a alege intre ecrane de 39.6 cm (15.6”) cu rezolutie Ultra HD 4K – cu calibrare a culorilor certificata de Chroma Tune™ – HD sau Full HD. Audio de inalta calitate este oferit prin intermediul difuzoarelor stereo harman kardon® incorporate, oferind utilizatorilor o experienta de divertisment captivanta. Conectivitatea a fost de asemenea imbunatatita cu un slot pentru card SD ce suporta acum UHS-II pentru transfer mai rapid de date.

Satellite P70-B si Qosmio X70-B

Adaugarea noilor placi grafice AMD Radeon™ R9 M365X cu tehnologie AMD EnduroTM pe Satellite P70-B si pe Qosmio X70-B ofera utilizatorilor posibilitatea de a rula programe multiple si de a maximiza experintele de gaming si multimedia. Cu ambele modele oferind inalta performanta, un ecran Full HD si difuzoare premium harman kardon® incorporate, utilizatorii se pot bucura de continutul preferat la claritate impresionanta.

Satellite Radius 11 si Satellite CL10-C

Convertibilul Satellite Radius 11 si CL10-C vor beneficia, de asemenea, de procesoare upgradate prin adaugarea de Intel® Celeron N3050 sau Pentium N3700 pentru performanta fluida si multi-tasking usor. Acestea vor oferi si o durata de viata a bateriei crescuta pana la 7 ore , pentru a beneficia de posibilitatea de a lucra intreaga zi, fara a fi nevoie de reincarcare.

Noile modele vor avea si un design nou cu sasiu Satin Gold din aluminiu periat cu finisaj tip hairline. Ecranul HD pliabil la 360 de grade al Satellite Radius 11 poate fi orientat cu usurinta in oricare din cele cinci moduri de utilizare, oferind un dispozitiv 5-in-1 cu adevarat flexibil. Satellite CL10-C este perfect pentru cei ce isi doresc un laptop suficient de compact pentru a fi transportat oriunde, cu libertatea de a face mai multe de pe drum si ofera posibilitatea de a salva si accesa fisierele in cloud.

Modelele updatate Toshiba vor fi disponibile in Europa incepand cu al patrulea trimestru al anului 2015.