Fanii Candy Crush au un motiv de bucurie - jocul va veni preinstalat pe Windows 10! La fel ca Minesweeper, Spider Solitaire sau Hearts, cel mai descarcat joc de pe smartphone-uri cu peste 100 de milioane de download-uri va fi disponibil in Windows 10 imediat dupa ce acesta va fi lansat in vara acestui an.

Microsoft a anuntat parteneriatul cu compania care a creat jocul, King, iar Candy Crush Saga "va fi instalat automat pe calculatoarele clientilor care fac upgrade-ul sau descarca Windows 10 la lansare" conform Microsoft. Daca jocul va fi preinstalat numai in ziua lansarii sau dupa, ramane de vazut. Insa avand in vedere popularitatea jocului si a faptului ca cei de la King mai au alte jocuri de succes, este de asteptat ca oricum Candy Crush sa fie disponibil in Windows Marketplace.

Cu un numar estimat de 1.3 miliarde de device-uri cu Windows in lume si cum multi utilizatori continua sa cumpere in joc, anuntul este o lovitura data de producatorul Candy Crush.

"De cand Candy Crush Saga a ajuns pe Windows Phone, am petrecut nenumarate ore amuzante cu jocul" a declarat Microsoft Senior Marketing Communications Manager, citat de Independent.